Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz pjen #20432 üzenetére

    Zöldségeknél ez érdekes dolog. Mi relatíve nagy mennyiségben rakunk el, főleg a gyerekek miatt sajátot. Az elrakás előtt én jobb szeretek mindent leforrázni, ezzel már eleve higiénikusabb lett minden, de azt vettem észre, hogy hosszabb ideig is bírják.

    Soha nem hűtöttem elő őket. A lezárt 500-250 grammos adagokat kihűlés után rögtön fagyóba raktuk. Például azt sem tudom, hogy teli hűtő esetén mennyire kell gyorsfagyasztás, lehet akkora puffert képez a többi fagyott anyag a hűtőben.

    Ami tuti biztos, hogy félig bontott zacskót nem rakunk vissza. Például a borsóval jártunk így, és a végére elég sok minden bevette a borsó illatot..stb.
    Ami rohadt jól sikerült és nagyon kellemesen csalódtam benne az a tarkabab és brokkoli, illetve az összeszelt és jégkockába fagyasztott petrezselyem.

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák