Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz szőröscica #11163 üzenetére

    első mosás menjen üresen, tablettával meg sóval ha megoldható. amit adtak hozzá (gondolom quantum) azzal elvileg egyik sem kell, mert a tabletta tartalmazza, de az ördög nem alszik.

    akkor sincs semmi, ha nem teszel bele sót meg öblítőt egyből, semmi baja nem lesz ennyitől a gépnek. ha teszel bele sót, akkor tényleg töltsd fel a tartályát először vízzel, aztán bele a só. ki fog folyni a víz értelemszerűen, mert a só kiszorítja, de ez nem probléma. viszont ha feltöltöd, szerintem indítsd is be, a kifolyt sós lé ne marja a gépet ott ahol nem kéne.

    nézd meg, hogy nálatok milyen a vízkeménység (vízművek honlapja megmondja) és ahhoz be tudod állítani a gépnek, hogy mennyi sót használjon 1-1 mosáshoz. mi függetlenül attól, hogy milyen tablettát használunk, sót mindenképpen tartunk a gépben, mert az a gépet is védi, akkor töltjük ha kifogy (bármilyen jó, mi dm-eset használunk), öblítőt szintén, de az nem annyira kritikus.

    por alakú mosogatószert nem próbáltam, finish classic vagy all in one tablettát használunk dm-es sóval és öblítővel. más tabletta nem vált be, sem a lidis sem a dm-es sem a somat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák