Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Sziasztok. Nem konkrét házimozis kérdéssel fordulok hozzátok, de kapcsolódik ide, és valószinűnek tartom, hogy tudtok segíteni.
PC-met eddig sima 2.0-s aktív hangfallal használtam, most viszont összeraktam a kis dimarson házmozimat, és azt kötöttem rá, méghozzá úgy, hogy a frontnak az aktív hangfalat használom, ami a házimozi kimenetére van rákötve, center nincs bekötve, csak a mély, és a 2 hátsó, a házimozi csak stereo jelet fogad a pc-től, tehát amúgy is felesleges lenne.A probléma: A hangfalak pattognak, teljesen random időközönént. Hálózati zaj miatt van ez, vagy valami nem jó így, ahogy összeraktam, esetleg a pc, és a házimozi nem szeretik egymást ?
...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz MasterMark #41558 üzenetére
Akkor a hálózati zaj a probléma ha jól értem, mert az a földhurok izéakármi azt "szűri" ha jól tudom. Ha lesz időm veszek egyet, és meglátjuk...
220-as kábelre, vagy a PC-RCA-ra rakjam?...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz MasterMark #41573 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom a pontos nevét, keresem, de nem találom. Elvileg olyasmire jó, ami pl a monitorkábeleken van az elején, meg a végén. De elképzelhető, hogy rosszul tudom.
...Szeretem leracsniztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs