Új hozzászólás Aktív témák

  • Quetz

    őstag

    válasz Tamoo #163180 üzenetére

    Hát sajnos van pár dolog.
    - Méretek. Ha tehetném, akkor mondjuk egy 7*5*3m körüli kiinduló méretből szeretnék gazdálkodni. Oda beférne az atmos, a mennyezeti diffúzorok, oldalsó oszlopok mögé tudnám rejteni a surroundokat.

    - Elfelejtettem ellenőrizni, hogy milyen széles képet tudok megvetíteni adott távolságról. Csökkenteném a vászon méretét, vagy ha már ezzel a mérettel dolgozok, akkor igyekeznék úgy kialakítani az előtétfalat, hogy maszkolni tudjam a vásznat. Ezt most utólag kell valahogy megoldani.

    - A vázszerkezet mindenhol PAE szalaggal van elcsatolva, viszont a függesztőknél ez kimaradt. Mikorra észrevettem, addigra a kivitelezők felfúrták az összeset a mennyezetre. sajnos nem sima plafonom van, hanem az előző szigetelést bontottuk le, és elég sok kráter maradt utána, az elcsatolás nem 100%-os valószínűleg.

    - Kivitelezés sorrendje. Az ideális az lett volna, ha a gipszkartonozás után rögtön ott az ajtó, meg a kanapé és az akusztikai elemek. Ekkor tudtam volna hangolni a dobogót, majd végül jöhetett volna a padlószőnyeg.

    Érdekes kísérlet lenne, ha dobogó helyett mondjuk hangolt rezonátorok kerültek volna telepítésre. Ez mondjuk leginkább a szoba kinézetét befolyásolná.

    Úgy gondolom, ebből a helységből alapvetően kihoztuk amit lehetett, leginkább "apróságokon" lehetne javítani, amik az Xedik szoba elkészítése után már nem jelentenének problémát.

Új hozzászólás Aktív témák