Új hozzászólás Aktív témák

  • whatnot

    őstag

    Na tisztázzunk pár dolgot:
    1. Az elmúlt napokban elolvastam a használati utasítást.
    2. A távirányító jelenleg nem működik rendesen. Programozható, igen, ezt most fogom megnézni, hogy be tudom-e állítani, használatit már találtam hozzá.
    3. Mivel elolvastam a használatit, így tudom, hogy a panelről hogyan kezelhető a készülék. Igen ám, de rögtön bekapcsolás után nem reagál egyáltalán az előlapi gombokra. Magyarázd már el nekem kérlek, mekkora műszaki tudás kell ahhoz, hogy megnyomjak egy forrásválasztó gombot?

    A többire meg csak annyit, hogy látszik belőle, neked sincs fogalmad, de beszólni azt megy. Írj konstruktívan vagy tartsd meg magadnak!
    Amióta hazajöttem, csak ezzel foglalkoztam, de egy nem reagáló készülékkel bitang nehéz kezdeni bármit is, szóval ne szólogass be.

    Amúgy érdekes, egy számítógépet alkatrészekből össze tudok rakni úgy, hogy évekig az égadta világon semmi baja nincs, de jah, akkora műszaki analfabéta vagyok BME-s évfolyamelsőként, hogy egy erősítő kezelésén elbukok. A Pioneert érdekes módon működésre tudtam bírni, minden bizonnyal én tehetek arról is, hogy 2 óra alatt elszállt benne a DSP vagy a DAC.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák