Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDemon
csendes tag
Én egyszer fekete póló helyett kékben hallgattam zenét, és teljesen más élményt kaptam... Szerintem működhet.
-
BlackDemon
csendes tag
Üdv mindenkinek! Hátha valaki tudna segíteni, a régi Onkyo erősítőm sokáig használaton kívül volt. Pár hete újra aktiváltam, bekötöttem minden hangszórót, sztereóban a két front nagyon szépen szólt, a Test Tone-t lefuttatva mind a hat hangszóró megszólalt. A rádiót hallgatva véletlenül a Surround-ot benyomva észrevettem, hogy a jobb hátsó hangszóró nem szól. A tesztet lefuttatva sem szólt. Következő nap újra megpróbáltam, akkor a tesztelés lefutott, hangszóró megszólalt, öröm, boldogság. Benyomva a térhangzást újra néma maradt a hangszóró.Van esetleg valakinek használható tippje, hogy mit nézzek meg először? Kábelt cseréltem, hangfalakat megcseréltem, ugyanaz a mutatvány. Ha van ötlet, szívesen venném Előre is köszönöm.
-
BlackDemon
csendes tag
Annyi fejlemény, hogy nem hirtelen szűnik meg a hang, hanem egyre halkul a jobb hátsón. Mire a teszt harmadszor körbemegy, már jelentős a hangvesztés, aztán teljesen elnémul.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest