Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Nemir Ombe #6906 üzenetére

    Anyámnak nézek vmi komolyabb cuccot, nagyon zenei a lelkem + imád filmezni, de nem akarok n+1 lejátszót, inkább a kedvenc zenéit kipakolom egy kis vinyóra és kész.

    Én is azt láttam, hogy a legtöbbnek nem 1A-es (vagy 2?) az USB-s csatija, tehát HDD-t nem kezelnek rendesen, kivéve pont egy Pioneer modellt, amit néztem a minap, ő pl. visz HDD-t.

    De hát nekem is Onkyo-m van, egy régebbi 6.1-es (TX-SR601E), nagyon szeretem. Gondolkodtam, hogy inkább odaadom ezt neki és magamnak egy NR-636, még billegek, hogyan, merre... így is összesen volt mindenre 120-a, erre csak az 5.0 hangfalszett lett 110, erősítőt ajándékba nézném neki. Jópár éve semmi zenebonája nincsen (faterral válás óta ugye), ennek a hangcuccnak nagyon örülne. Gyönyörűen szól a két Magnat front zenére, kellene valami belépőbb erőlködő, TX-SR343-ast is néztem, de ha nagyobb tesók sem tudnak USB HDD-ről alkotni, akkor ... :F

    Legalább 64G-s Pendrive-okat kezel az NR ? (exFAT-re gondolok, mert a WebOS 2-es LG 4k TV konkrétan tojik az exFAT-re, isten barmai, naplózó NTFS fájlrendszerre meg mégsem formáznék egy pendrive-ot).

    Viszont az NR elvileg NAS-t kezel (DLNA)..

    Vagy 343 alapabb modell + vmi külső mindentjátszó..

    Filmeket gondolom nem játszanak ezek az erősítők, csak hangot..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák