Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz BBéci #6885 üzenetére

    "A sztereó zenével végzett kábel összehasonlításhoz kell egy rendes külső lejátszó, vagy zenelejátszásra kihegyezett PC."

    De ő nem kábel-tesztet akart csinálni, hanem arra volt kíváncsi, hogy a saját rendszerén van-e különbség az "inakustik 700 ft-os vs inakustik 2600 ft-os" kábelnek. Hogyha a saját rendszerének elemeit kicserélgetjük sokkal jobbra, akkor nyilván más lehet a végeredmény, de az a végeredmény teljesen irreleváns lenne a jelenlegi viszonyaiban. :) Biztos, hogy lehet némi hangi különbség a kábelei között, megint más kérdés, hogy ez milyen esetekben hallható ki.

    Abban természetesen egyetértek, hogy érdemes kiszűrni a leggyengébb láncszemeket, de ez legtöbb esetben pénz kérdése. (Kivéve a lejátszó szoftvert, mert az ingyen van, de kétlem, hogy ezen a szinten ezen múlt az eredmény, pláne hogy az erősítővel játszotta le a zenéket.)

    "Az erősítőd és a hangdobozaid simán megmutatják az említett kábelek közti különbséget"

    Ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Egyrészt a Denon 2200 sem sztereó-bajnok, másrészt azt sem tudjuk, milyen kábelekről van szó. Ennyit tudunk: "inakustik 700 ft-os vs inakustik 2600 ft-os" Ez simán takarhat két hasonló, de más árszinten értékesített kábelt.

    (#6882) Hapi18

    "az itt fórumozók nagy részének (nyilván nem a megszállottakét) is ha éjjel kicserélnénk a kábelét egy olcsóbbra, nem venné észre."

    A "megszállottak" egy része sem biztos, hogy észrevenné. ;] :D

Új hozzászólás Aktív témák