Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szazbolha

addikt

válasz tubeamp93 #30419 üzenetére

"Azt értem, hogy azt vetted alapul, na de mi marad belőle a végére?"
    Majd meglátjuk, ha elkészült.

'"Ezek nélkül csak a szerencsén múlik a dolog,"
    Ez a te véleményed, én nem így gondolom. Én nem kinyermázni jöttem ide. Zöld?

" Próbáltad már korábban azok közül megépíteni bármelyiket is úgy, hogy semennyire sem tértél el a megadott tervektől?"
    Nem és sohasem volt ez célom ls nem is lesz.

Szerintem térjünk vissza a valóságba.
    Ez egy "házi hangfal építés" fórum, amit olyan emberek használnak akik maguknak építenek házi hangfalat a saját pénzükből, váltózó előképzettséggel és változó felkészültséggel hobby jelleggel. Nem csak a szakember szintű tudás és tapasztalat hiánya, de pénzkeret és a szabadidő is korlátozó tényezők számukra.
    Ennek a szintnek megfelelően keletkeznek kérdések vagy beszámolók és hangfalak is.

Nem szándékozom ebből a dimenzióból kimozdulni és élvezettel csinálom amit csinálók. Hobbyból, szórakozásból, és hogy legyen egy hangfalam amit szeretek hallgatni és én csináltam.
    Elismerem a te és mások hangfalépítés terén szerzett szakmai tudását, de nem tartom többre mint más szakmákban szerzett tudást. Csak szakma a sok közül, amit a hobby szinten is lehet gyakorolni. Nem fogok veletek megfelelőségi játékot játszani sem napról-napra magyarázkodni. Javaslom ezeket a szálakat varjuk el.

Azt gondolom hogy sok száz - ezer -tízezer ember képes volt magáénak DIY hangfalat építeni saját megelégedésére, akkor én is képes leszek rá. Nem vagyok alárendelt, sem a diákotok, de szívesen veszek bárminemű segítséget akár iránymutatást akár lebeszélést a hibás részletekről, de arra nem vagyok kíváncsi, hogy szakmai tartalom helyett azon moralizálj te vagy más, hogy a kitűzött célhoz milyen kevés a felkészültségem meg a tudásom meg ez meg az.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák