Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krystman

    őstag

    válasz totya694 #9325 üzenetére

    Fú Te nagyon benne vagy a dologba már!:D Én ennyire nem értek hozzá!:D De nem semmi a cuccod, meg hogy ilyet tudsz építeni magad!:) Gondolom, hogy mivel értesz ilyenekhez, szólhatnak is rendesen!:)
    Nekem egy régi Videoton EA 6363-as erősítőm van! 2db 120W-os Videoton hangfallal. Nekem az a gondom vele, hogy egyszerűen nem igazán érzékelem azt az átütő mélyet benne, ha hallgatok is valamit is. Van benne mély, de mindig úgy érzem, hogy az a mély nem lágy mély, ha nem inkább magas mély tartományba van, és ilyen üres érzete van, Loudness is rá van adva, és akkor sem tudja azt a igazi mélyet nyomni. A közép és a magas hangokkal nincs gond, mert azok szépen szólnak, inkább az is a gond, hogy az egész cuccnak inkább ilyen középtartomány hangzása van. Néha a Loudness mellett a mélyet még pluszba, a 2-ig ráadom, de akkor is szerintem a 100-120hz körül emel, és a alsó frekik nagyon nem jönnek ki.Pl. 80-tól, 40hz-ig legalábbis.


    Ez a erősítő van nekem.

    Meg egy ilyen ládát gondoltam hozzá, ez max 5ezer lenne, hogy valamennyire korrigálná az alsóbb tartományt. Nem nagyon hallgatom hangosan, így megfelelne nekem egy ilyesmi is.:)

Új hozzászólás Aktív témák