Új hozzászólás Aktív témák

  • zeltam

    tag

    válasz shalafi66 #36708 üzenetére

    Köszönöm!
    Sok dologban vagyok bizonytalan. Visszalépésként ha csak a PR gyári paramétereire lehet hagyatkozni úgy mennyire lehet biztos valaki hogy a modellezés helyes? Itt arra gondolok amit írtál is hogy csak pontos adatokkal lehet modellezni. Megnéztem a BB6-ban hogyan csinálják a PR Ts mérést és ott néha egyszerre több több pontos műszer is kell amit nem vesz le mindenki csak úgy a polcról.Marad a közölt TS. Ezért gondoltam átugrani a PR-os modellezést,és valami hasonlót elérni BR-es modellezéshez a valóságban kísérletezéssel. A hangszóró TS mérésem az úgy gondolom jó lehet mert korábban más hangszórónál már látszott hogy a modellezés és az elkészített doboz minimális különbséggel egyezett. Ez a hangszóró és a PR együttes modellezésénél számít csak e miatt gondoltam leírni. A másik kérdés a BS lett volna amire kaptam is részben választ, miszerint falközelben kevesebb -6dB. Ezt hogyan lehet megoldani egy összegzett mérésnél, hogyan lehet a kompenzáció mértékét csökkenteni importálandó fájlban?
    Visszalépnék egyet, de többet is ha kapnék segítséget ahhoz hogy a végén lépjek előre is ,minden kivágott rész megvan a dobozból egyesével precízen újra tömítve a zárt dobozig vissza tudok lépni. impedancia mérést is tudok végezni.
    Most sem azt szeretném kérni hogy helyettem csináld meg te vagy valaki az egészet ,inkább az érdekel hogy hogyan csináljam ha valakinek van türelme akár lépésenként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák