Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz #71562240 #30024 üzenetére

    3/a:
    Ha fából készíteném, akkor nem én vágnám ki a fát, nem én szárítanám, nem én gatterolnám. :) Magyarul megveszem a pallót, onnantól kezdve nagyjából a magam ura vagyok. De ha MDF vagy rétegelt lemez, akkor is meg kell vennem a táblát. Nem szívesen furnéroznék nagyobb méretben, jobb tömörfával dolgozni, de ez már részletkérdés. Van kompresszorom, tudok lakkozni, bár lehet, hogy olajoznék, viaszolnék. Én - ha arról van szó - elszánt ürge vagyok, a kis Mission dobozaimhoz készítettem állványt, ami természetesen nélkülözött mindenféle akusztikai megalapozottságú népmesét, de megküzdöttem vele, belenyomtam 48db rozsdamentes csavart és onnan kezdve nagyon jól "szólt". :)
    De a maróasztalomat is megcsináltam magamnak, persze nem én öntöttem mert nem tudnék 100kg vasat megolvasztani, de azért volt vele munka még azután is, hogy készre forgácsolták.

    3/b ha tudnám, hogy milyen mérőeszközökre van szükség, akkor tudnék válaszolni. :) Magyarul nincsenek. Van két öreg akai kondenzátormikrofonom, meg van egy Zoom H2 nevű felvevő kütyüm, de sejtem, hogy nem ilyen mikrofon szükségeltetne. Bár olykor egészen elfogadható minőséget tudtam produkálni vele. De mindezt csak azért, hogy néhány CD borítót gyárthassak az alkalmi felvételeimhez. :)
    Ma már nem csillogtatom tovább mérhetetlen sokoldalúságomat. :)

Új hozzászólás Aktív témák