Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz #71562240 #30014 üzenetére

    Hát, itt válaszolok inkább.
    Az már kiderülhetett a privátból, meg korábban is említettem, hogy per pillanat a cuccaimat dobozolom és nem hangszórókat, de ettől függetlenül, két észrevételem van az ajánlott hangszórókkal:
    1. ezeket 5 napja hirdeti valaki, ha nagyon jó vétel, akkor már elvitték.( Szerszámokban járatosabb vagyok, egy jó vétel nem öt napig de 5 óráig sem él.)
    2. csekély bizalmam van egy olyan tárgy irányában, ami ugyan kedvező árú, mégis kézről-kézre jár és az, aki árulja, legalább harmadik tulajdonosa. És ki tudja, hogy a 2016-os tulaj is honnan jutott hozzá és mikor... Lehet, hogy rendben van, lehet, hogy csak a véletlen műve, hogy mindenki szabadul tőle, de látod, ebbe én nem mernék beleugrani.
    Főleg úgy nem, hogy nincs tapasztalatom, nincs eszközöm amivel esetleg ellenőrizhetném az állapotát.
    Ha egy bolt árulná az elfekvő készletét, no, azt hamarabb meg merném venni. Ugyanakkor egy ilyen vétellel máris felrúgnám azt a koncepciót, hogy először kijelölünk néhány járható utat, én barátkozom, ismerkedem a lehetőségekkel, rákeresek a tapasztalatokra, elképzelem, hogy miféle dobozt tudnék hozzá készíteni. ha most magában megveszem ezt a két csipogót mert éppen jó vétel, akkor máris a gomb és a kabát esete forog fenn, vettem valamit anélkül, hogy tudnám mivel és hogyan párosítom.

    De köszönöm!!! - ez már egy konkrét ajánlat volt! :)

Új hozzászólás Aktív témák