Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Soká #29973 üzenetére

    -.-.-.-.-.-
    "Tanár úr, én készültem!"
    "Nem készültél, fiam."
    "De tanár úr, készültem!"
    "Nem készültél."
    "Tanár úr, tényleg nem készültem."
    "Miért nem készültél, fiam?"
    "Reméltem, hogy a tanár úr majd felel helyettem."
    "Legalább a házifeladatot megcsináltad?"
    "Igeee..."
    "He?"
    "Nem csináltam meg."
    "Azt is remélted, hogy majd én megcsinálom helyetted?"
    "Neee..."
    "He?"
    "Igen, tanár úr, reméltem, hogy megcsinálja helyettem."
    "DIY helyett LDIFM?!"
    "Nem értem."
    "Do It Yourself helyett Let Do It For Me?!"
    -.-.-.-.-

    "De ha még mindig nem elég az információ, amit megadtam, akkor tegyük a dolgot didaktikusabbá: egyszerre egy kérdést kérek és megpróbálok rá válaszolni."

    No igen, kénytelenek leszünk így csinálni. Egyszerre mindig egy kérdés, ha kielégítőnek találom a választ, továbbmegyünk a következőre, ha nem találom kielégítőnek, visszaírom, hogy nem találtam kielégítőnek - esetleg azt is, hogy miért nem. Érdekes lesz, hihihi. :)

    1. Kérdés:
    Miért akarsz DIY hangdobozt építeni magadnak? Mik az okai, reménybeli céljai a szándékodnak önmagában, és mik ahhoz képest, hogy kész gyári hangdobozok széles választéka ácsingózik a pénztárcádra úgy listaáron mint akciósan vagy használtan?

    1. Feladat:
    Az AVX-en a Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok topikban böngészgess, ismerkedj az ott hirdetett hangszórókkal (különös tekintettel VIFA-SEAS-ScanSpeak, Focal, B&W, Morel, Tannoy, KEF, Dayton, Peerless, Triangle, Audax...) valamint a tekercsekkel/kondikkal (különös tekintettel Jantzen, Mundorf...), hogy lásd, aktuálisan mit, mennyiért lehet kéz alatt kapni - függetlenül attól, hogy én is látom. Szintén böngészgess némely katalógusáruházban, mint például a Sound Import vagy egyéb hasonló - függetlenül attól, hogy én is látom, és majd lesz javaslatom társításra, ha odaérünk kb. öt-hat kérdés után. (Ha tud valaki katalógust Focal hangszórókkal, ne tartsa magában)

Új hozzászólás Aktív témák