Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz sonny007 #19017 üzenetére

    Ehhez a zenéhez erősebben hajtható, mély terén erős (mély orientált) hangfal lehet a jó.
    Magnat, JBL, régebbi HECO, stb.
    Erősítőket már soroltam.
    Kezd a gyenge láncszemmel: a hangdobozaiddal! Add el őket, hirdesd meg, aztán kiderül. Az erősítődet is hírhedetted, majd kiderül, mennyire rabolnak rá (főleg, hogy erős darab a leírásod szerint). Kereshetsz olyat is, amit esetleg elcserélnének, van aki a jobb hangminőséget feláldozná egy hajthatóbb darabért.(pl hangosítás).
    Egy jó hangdobozhoz arra a 12 m2-re bőségesen elég az erősítők java része! Nem kell neked a 160 watt...inkább minőséget kell keress.
    Az eddig felsoroltakon kívül érdemes lehet még akár egynémely Denont is figyelembe venned, de lehet Harman Kardon akár...
    A legjárhatóbb út az lehet, ha elpasszolod a dobozaid, megveszed az új dobozpárt, aztán meghallgatod az erősítőddel. Lehet, hogy meg is maradsz annál a párosításnál.
    lancerboy: Tippem, hogy elég sok erősítőnek jobb a hangja a Quadnál. Nem kidobatni akarom vele: adja el, ha tudja, előtte hallgatózzon, Marantz, Yamaha sorolhatnánk vonalon, aztán döntsön, ne vakon ugráljon. Biztosan vannak kiválóan megépített darabok belőle. Ennek nem hallottuk a hangját...általánosságban véve pedig...hallgatózzon. Ez így korrekt, nem? Ezt írtam eddig is...csak én hallottam már pár dolgot (Quadot is), erre alapoztam a tanácsom.
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák