Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz Revox66 #14436 üzenetére

    A B3S mellé is kell magas, viszont van két előnye: nagyon keskeny hangsugárzó építhető belőle és elég magasan váltható. Az eggyel nagyobb feltételezhetően már alacsonyabban váltható magas sugárzót követelne meg és az érzékenysége sem lesz sokkal több, gondolom.
    Akkor már érdemesebb több mérettel nagyobbat venni, ami érzékenyebb is lesz és egy komolyabb magassal használni, persze az már egy egészen más konstrukció lesz.
    Egyébként ha lineáris, nem kell annyira túlértékelni az érzékenységet, amíg nem csöves vagy hasonlóan "speciális" dolgokkal használja az ember.

    Szeretném ismét a véleményeteket, méghozzá felületkezelést illetően, mert eléggé elakadtam. Kicsit összetett lesz.
    Tehát furnérozni nem akarok, az egyszínű festett és lakkozott felület pedig lehet, nem elég öö figyelemfelkeltő.

    Két lehetőséget látok: famintás öntapadós tapéta lakkozva. Hátránya, hogy az élettartam ismeretlen, lévén a tapéta ragasztója egy ismeretlen anyag a rendszerben.

    Másik pedig a dekupázs, vagyis egy kicsit átalakítva. Alapvetően szalvétát (!) ragasztanak bele a lakkba. Ezt esetleg ki lehetne vasalni és mondjuk poliuretán lakkba helyezni, valamelyest csiszolni, olyan simára és selyemfényűre. De lehet, göcsörtös maradna, sose csináltam még ilyet. Milyen ötlet, mennyire "hifis" egy ilyen megjelenés a véleményetek szerint?
    Pár minta, mégis miről lenne szó:

    Köszönöm!

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák