Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
válasz pigster #47894 üzenetére
Porszűrők terén nincs tapasztalatom, de én most tesztelek egy dm-ben (igen a drogéria ) árult teafiltert, ami fehér, és a tea szűréséhez használják. Vagdosva pici (max 12cm-es venti helyet) egyszerre lefog, bár a tearészecskéknél kisebb porszemekre lehet nem a legjobb. Az biztos, hogy az "ipari" szivacsokkal meg volt már olyan kézzelfogható tapasztalatom, hogy idővel úgy elöregedtek, hogy a kezemben porladtak szana szét.... Nah ugye ezt tudjuk mért "gáz".
Szóval a portalanítás terén figyelemmel kísérem még a válaszaitokat, mert olcsó, hatékony, (porszívózsákra is gondoltam, vagy annak a motor felüli szűrőjére, mert zsákkal együtt adnak tartalék szűrőt is mindig, esetleg az autóban használatos levegőszűrő "kihajtogatására") és megbízható (mondjuk fél év, éves szinten ne kelljen takarítani, se palackos levegőt (kifújásra) vennem... ) porszűrőt nem találtam még.
Ugye a porszűrő SZÓVAL az a baj, hogy luxus manapság, ha valaki a porra figyel, ahelyett, hogy időnként kifújná... Aki meg ugye erre a "butaságra" is figyelne, az fizessen rendesen a szivacsért... (gondolják az eladók), mert nem hinném, hogy annyira drága dolog a szivacs előállítás. (bár lehet csak én vagyon naiv skót?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs