Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterHUn
senior tag
válasz geprombolo #38406 üzenetére
CPU blokkrol beszélsz lehet kapni apron pár ezerért
nekem még memóriára is van vizesblokkom
[ Szerkesztve ]
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
törölt tag
Nekem egy XXFlow blokkom volt elég foskupac, de a legjobb léghűtőkre is rávert 15 fokot. Kb így kell elképzelni. Erős a víz. Kb 3-4 ezer egy ilyen. És társai. Ilyet szerezzél.
A házilag gányoltak rosszabbak, ha szar akár még rosszabb is lehet mint a lég. Ilyenekről beszélek. Kerüld el őket. [link]
Az XXFlow simán elvitte az E8400-amat mikor szénné lett hajtva és akkor a fogyasztásának a kétszeresét produkálta.
Pumpának ha találsz olcsón lopott DDC 10W-ot akkor azt, ha nem akkor Eheim HPPS. Ezek 6-7-8k körül mennek, ki épp mennyiért akar megválni tőle.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
-> esetleg vízhűtés topic?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
- Eladó PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass - hangszigetelt ház
- Enermax Revolution DFX 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR RGB Led
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest