Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    válasz Phülöp #87466 üzenetére

    A képek alapján amit lemmy71 berakott, inkább azt lehet látni, hogy különböző szériákból vannak összerakva a kapcsolók. Valszeg ő egyben vette, csak ugye több műanyag alkatrészből áll össze egy kapcsoló meg konnektor is ami szépen kilátszódik az eltérő sárgulásokon. Nyilván nem ő rakta össze ilyen össze-vissza egyik fehér másik sárga vagy csont akármilyen színből. Ezeket a gyárban külön fröccsöntő szerszámon gyártották, az is lehet h különböző alapanyagból, az egyikben több a másikban meg kevesebb vagy semennyi UV stabilizátor adalékot nem raktak, azok meg besárgultak. Ugyanez bármelyik kapcsolóval megtörténhet, a Kontálluxal is. Ezért rakták sokan inkább a fekte (papíron barna) színű verziókat, azok nem sárgultak be ugye :D
    De keresek olyat, sztem találok majd a családban, ahol a Kontállux is ilyen eltérő módon sárgult be. De a sárgulást eltekintve abban igaza van mindenkinek, hogy rendkívül masszív darabok, bírják a terhelést és jól szerelhetőek.
    Én speciel amennyire lehet kerülöm a Legrandot, a lakás amit vettem abban azok voltak, 1 kivételével mind kidobtam, mert repedtek/törtek, nem lehetett kitekerni a konnektor burkolatot fogó csavart, stb.. Helyette Schneider ment mindenhova.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

Új hozzászólás Aktív témák