Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz RandomName #86103 üzenetére

    Már megint:
    LED techhnológia van meg musolva, miközben valójában a megrendelő-vállalkozó együttesen cs...te el. Nem kicsit, hanem nagyon.

    Ugyanis a LED-eket is belső optikával szerelik a minőségi gyártók, valamint minden megrendeléskor kötelező lenne lemodellezni az utcát és olyan optikát rakni az adott lámpatestbe, amilyen a valódi igény alapján kell az adott pozícióban.
    Minden.Egyes.Oszlop.és környezetét.
    Ha egy városi megrendelésben 160 oszlop van, akkor a magára adó cég 160 lámpatestet fog egyesével lemodellezeni és kiírni pl hogy melyik oszlopnál kell gallyazás, melyiknél kell szélesebb optika, melyiknél kell 5%-al keskenyebb, melyiknél kell előre szúrni hogy a kereszteződésben jó legyen a fénytechnika....emiatt kerül 2xannyiba az a lámpa.
    Valamint a vállalkozó sem teheti meg hogy legegyszerűbb embereket alkalmaz, mert valakinek el is kell olvasnia a gyártói utasítást hogy melyik számozott oszlopra, melyik számozott lámpatest kerül. Mert sose sikerül betartania az olcsó vállalkozónak, aztán megy a hiszti hogy cserélheti át a lámpákat. Azt hiszitek viccelek, de nem. Tényleg egyesével vannak megjelölve és tényleg mindig elkeverik a telepítők.

    De ezért az összegért viszont tényleg 10-20 évig bírja és 2-3 évente csak a 2000 ezer forintos túlfesz levezetőt kell cserélni
    Ahogy a régi lámpákban is sokszor elég volt az előtétet cserélni.
    Lehet nektek nem tűnt fel, de azoknál is tuti voltak karbantartások.
    Ott ahol 2-3 havonta cserélik, ott nem a LED technológia a baj, hanem a vállalkozó.

    A minőség helyett jön a vállalkozó és felrakja a kínai vackot, amire rávan hazudva a CE minősítés, az EU-nak meg nincs kapacitása ellenőrizni minden egyes szállítmányt...a megrendelő "ellenőre" meg minden szart aláír, ahelyett hogy felmenne emelőkosarassal és személyesen ellenőrizné a típust.

    Kérdem én miért a LED technológia a felelős a balf..sz vállakozók bénázásáért?

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák