Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
válasz Devil Smile #6902 üzenetére
ohoh .
Most erről jut eszembe nemtudok regelni radikálmódra 3szor próbáltam... -
nagyúr
válasz Devil Smile #6899 üzenetére
Holnap este rakok fel képeket! Addig is köszönöm a tanácsokat. Megpróbálok akkor valami kábelharisnyát szerezni.
Zodiak: Sajna nekem max. 117 mm magas cooler megy csak a gépembe
A Triton 77-es lábait is meg kellett "roggyasztanom" egy kicsit, hogy beférjen.
A lábai egyenesek gyárilag!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Devil Smile #6902 üzenetére
Köszönöm! Ha valakit érdekel itt elolvashatja Azóta már változott a helyzet, belefaragtam ventiket az elejébe, másik alaplap, cpu cooler, és vga került bele. A tápnak is vágtam szellőzőt, mert ha megkergettem a gépet, nagyon be tudott melegedni.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Devil Smile
őstag
-
nagyúr
válasz Devil Smile #6838 üzenetére
Hát szerintem mindenképpen valami nagyon fix dologra lesz szükséget, mert a gyári állványt is "kinyitogatja" a gravírozó rezgése. Még egy sima fúróállvány sem az igazi mert az alatt is macerás tologatni a plexit. Valami ilyesmi kellene
Ennek tuti nem remeg a keze!
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Devil Smile
őstag
válasz KillHates #6909 üzenetére
NAh igen ez az vmi ilyesmire gondoltam de nem kell h gep vezerelt legyen jo nekem ha en mozgatom kezzel a szerkezetet a plexin.. igaz macerasabb de olcsobb..
jelenleg sok terv van amire lehet kolteni..
pl hazi projektor keszites..
ez a "gravirozo asztal" is
es meg sorolhatnam..koszonom a kepet ha van meg hasonlod szivesen latom fole gha van esetleg hozzajuk vmi reszletesebb leiras is.. neztem parat a linken is vannak jok..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztlata ezzel a cuccal? -
kételkedem
addikt
válasz KillHates #6912 üzenetére
Szerintem hűtő paszta a proci, vagy a vidó kártya hűtő alá. A felirat szerint folyékony fém. Szobahőmérsékleten csak a higany folyik, az meg egy kissé mérgező, ráadásul elektromosan vezető. Szerintem marketing rizsa az egész. A Terminátor filmeken felnőtt nemzedék előtt jól hangzik a folyékony fém szöveg.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
geprombolo
őstag
válasz Devil Smile #6838 üzenetére
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
RexpecT
addikt
Srácok cseréltetek már Codegen tápban ventit?Kis letöltőgépet kellene halkítani fogyasztása 50-60W.
-
pee13
senior tag
válasz RexpecT #6917 üzenetére
Nálam a 400as fsp birkózik meg kb 100W-al a gyári venti helyett egy silent blade-vel.. max 36cfm, a gyári meg kb 80
De mint tudjuk az fsp nem kodegány[ Szerkesztve ]
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
bandi210
aktív tag
pill a haver küldött arról is képet minnyá linkelem:....szerk:upsz..akk majd később mert éppenséggel a pali nincs fenn nekem meg a könyvtárosi gépen letörlődött minden tegnapi cuccom(mindent ami nekem kell fel kell tolnom mindig pl msn...)
zeoos...milyen klántagok??...asszem lemaradtam...milyen játékkal jáccóó?(lehet láttalak már itt ott)
kille a giliszta és a lobotómiát írtad ki én meg hozzáírhatném a tészermről:hülye vok a fórumhoz...mivel nem nyalom magam bele nagyon a fórum alapelvekbe de azért kineeétek nagyon sok fórumon..volt hogy igazságtalanul szóltak rám:S
de hozzám képest pl itt bárki jobban ismeri a fórumszabályokat...
zodiak:na hiszed....te kocka! akk kapj be egy szögletes aspirint oszt jónapóó neki a gépnek és indokolni azt a ventit!!izzaszd meg de figyi 5.5Kért ez naon olcóó...de ha mondjuk gyorsabban pörög aqkk belátni tőle nem?...minek ráa ventirács? így már nem olyan szép mondjuk ehhez nem sok közöm van..haverom mondásával élvealura jóaz!
kill megintsztálytársaméknak ilyen gépük van illetve inkább komplett htpc de van még egy és eladó lenne p4es 20gb vinyóval meg minden...belenéztem..szép gyári de 14Kért nagyon megéri sztem
zodiak:ja épp lenne akár egy kis procicsak nem fűt így..ami a gépemben van egyelőre az mondjuk fűtene..az p4es csak sajna nullas a tuninglehetőség a biosban:S
zefír:ja én már regeltem!!hehehehehehehe
kill3:jaja télleg szép!szinte tájképbe illő
codegen táp?dobod el! na mondjuk ilyen kis gépbe joo az...de passz...
szerk:húú de sokat írtam..bocsesz![ Szerkesztve ]
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Devil Smile
őstag
válasz geprombolo #6916 üzenetére
hirtelen azt hittem szifon patron metszeti rajz..
aztan lattam h nekem szol a hsz
koszonom a rajzot de ezzel hogy tudnek gravirozni?
olyasmire gondoltam ami merolegesen tartja a dremelt a gravirozando targyra
vmi hasonlora mint KillHates kepen..
De azertSteam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
RoyalFlush
őstag
válasz KillHates #6684 üzenetére
Ahogy mondom, sajnos vagy nem sajnos, így működött. A lényeg hogy aránylag jól jöttem ki belőle a rendszerhűtőkkel.
Ha sikerül kiszemelnem és megvennem valami jó kis új fekvő házat a letöltögetős gépemnek, talán folytatom a retro PC építését
Tudtok ajánlani esetleg valamilyet? Ilyesmivel szemezgetek.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
bandi210
aktív tag
válasz RoyalFlush #6923 üzenetére
jelenleg az otthoni gépemben csak dísznek a dvd író fölött ott pózol egy lg cd meghajtó csak olvasó és azon van teherés és play gomb is....ha akarod felajánlom
De ghondolom ezt már megoldottad...de esetleg ha valami előre kapcsolódó gombot raknál be? pl :bekapcsolás előtt benyomnád és utána a gép bekapcs és akk indulna..de ez sztem kissé macerás meg nem hozná be a fílinget(ja a cd meghajtoo fehér)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Fori23
őstag
Már nézegettem HTPC-nek, mert nagyon jó árban vannak ezek a DTK cuccok.
Csak a tápok nem tudom milyen minőséget képviselnek bennük, mert ha pl. túl hangos mire cserélhetem ki ilyen méretben?Amit linkeltél [link]
Én ezt nézegetem, full ATX kell, mert az alaplap már megvan [link]
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
Fori23
őstag
válasz RoyalFlush #6926 üzenetére
Amit néztél abban ez a táp van [link]
"Auto speed control: without"Bár ez a gányolós topik
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
bandi210
aktív tag
válasz RoyalFlush #6926 üzenetére
ok
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Undoroid
őstag
Szia!
Értem és köszönöm az infót!
" megvan a 10°C különbség a ventivel, és nélküle. " --- Akkor,ha jól értem minden összetevőre(CPU,Mobo,HDD,GPU és környéke) ilyen jó hatással van ez a remek kopter?
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
pee13
senior tag
Muterom házában meguntam, hogy nem fér be a zalman, és hogy szerencsétlen 145W-os matx aopen(fsp) táp szívja csak kifelé a elvegőt..
Hát ott áll üresen a dívül inszájz, pakoljuk át a cuccot.
Nem írok kommentárt, mert nincs ekdvem.. Viszont viccesen fest a zalman azon a lapon ami méretben inkább az itx-et közelíti..
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
bandi210
aktív tag
azért ott figyel a joo öreg házhangszóróF kösd be 12voltra...úgy elkezd recsegni!
220v-on nekünk felrobbant(haverom szerzett 2 gépet megcsináltam őket csak a hangszórókat kiszedtük)szóval 220von megsültektiszta petárda hangja voltBy Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
pee13
senior tag
válasz bandi210 #6931 üzenetére
Azért, mert 220-on 50Hz-n kezd rezegni szerencsétlen fél wattos szóró.. Kell az, ezek a szerencsétlen beeperek nagyon halkak.. Ebbe a gépbe is fogok rakni egy rendes hangszórót, csak most nincs kéznél felhasználható..
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
geprombolo
őstag
Én inkább egy jófajta Dellt ajánlanék szemezgetésre, olcsó, ha letöltésről van szó, mert arra egy P2-es elég. Piszok stabilak a Dellek, meg sztem sokkal szebb is, formásabb. Annó volt egy P1-es Dellem, agyonütni sem lehetett.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
pee13
senior tag
válasz geprombolo #6933 üzenetére
Nem vált be a nicked?
-
Zefír
őstag
Gyerekek !!Szombat nem munkanap!!!!!!A híradó bemondta!!!!!!!!!!!:
-
geprombolo
őstag
Én ma a Suzukiban 3-tól fél 7-ig "dolgoztam", aztán mindenkit hazazavartak, hogy amíg nincs gáz, addig gáz van. Úgyhogy én már holnap sem dolgozom, nemhogy szombaton...most örüljek vagy sírjak ?
-
pee13
senior tag
Maki az a muki te Én is mehetnék az eltére, de majd akkor ha egy lóf@sszal tolják ki a szememet.. vége ennek a sulinak, húzok a francba dolgozni, nem ülök többet a suliban, már kockás a seggem
-
geprombolo
őstag
válasz johniee #6940 üzenetére
A palackot én követtem el... Itt a kép is róla, (ha a Picasa is úgy akarja, mert nekem most pont nem akaródzik) a többi borzalmammal egyetemben. Egyébként ezt a duplaventis szupi cuccot hol találtad? Tényleg igényesen néz ki. Grat az elkövetőnek
[ Szerkesztve ]
-
DeadMen
tag
válasz geprombolo #6943 üzenetére
Nem akarja
-
nagyúr
válasz RexpecT #6917 üzenetére
Óvatosan a tápok venti cserélgetésével! Már kitárgyaltuk olyan két hónapja, hogy ha egy táp nem tud rendesen hűlni abból komoly gondok lehetnek. Ha kicserélted a ventit, akkor nézd meg, hogy nehogy melegedjen!!
-
nagyúr
válasz geprombolo #6920 üzenetére
Házi gyártmány. Az MTH-n volt egy srác aki a piramist építette, ő ért a CNC-hez. A léptetős vezérlésről kismillió dokumentáció van fent a neten.
-
nagyúr
Ha tudok esetleg Retro ügyben segíteni nekem van egy régi Intel Albacomp referencia házam, de az mini torony. Szívesen odaadom.
-
nagyúr
válasz geprombolo #6939 üzenetére
Ez nagyon szomorú. Holnap a nagyobb bevásárló központokban is csökkentik a fűtést!
Ha nem oldódik meg pár héten belül ez a gáz kérdés külföldön már nagy gondok lesznek.
Itthon úgy néz ki ha bezárják a közintézményeket február közepén, akkor 95 napig bírjuk még szusszal.Csak azért linkeltem be mert a szemét média csinálja a hisztériát. Ma az RTL-en és a TV2-n a két szutyokadón azt hallottam, hogy már csak 2 hétre van elég gáz. Hogy ezeket a szemeteket nem tudja senki sem felgyújtani! Máris melegebb lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest