Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    Költözködök, új ház, új lap, új minden, csak a HDD a régi.
    A régi gép poros volt, és nem tudtam sohasem mit kezdeni vele, de ennek vége!
    Az új ház egy HP case, és végre van értelme szigetelni por ellen.
    Körülnéztem a piacon, hogy miféle porszűrők vannak... horror áron.
    Szóval elsétáltam a gazdaboltba, hogy vegyek pollenszűrőt, de nem volt. Volt viszont geotextil 300 forintos méterenkénti áron, szóval vettem fél métert.
    Hazaérve leszabtam az előlapi panelt, és simán elrontottam. Második alkalommal már a DVD nyílást vágtam ki először, és tökéletes lett(még 3 kijönne annyi textilem maradt). A hátlapi nyílásokat az első darab cafatokra vágott darabjaival pótoltam ki, a legapróbb lyukakat palmatex ragasztóval öntöttem ki. A hátlapi darabok ragasztása szintén palmatex, ragad a fémre, de könnyen lehúzható bármikor.
    És akkor az az izé alul, a ventillátor kártya a SCART kimenettel.
    Szóval az úúúgy volt... még az AMD K62 időkben TV kimenetet akartam, és találtam egy rajzot,m ami állítólag képes a standard 640x480 VGA jelet PAL formába önteni, szóval elkészült a kártya. ISA/PCI csati nem volt rajta soha, csak támaszkodik a foglalat tetején. Természetesen soha nem működött, de nem dobtam ki. most viszont került a gépbe egy passzív kártya, szóval kissé megvágtam, és kapott egy valamilyen ventit, amit bekötöttem a meghajtók közé. Így a VGA szép hűvös marad, valamint a korábbi ténykedésnek köszönhetően tiszta is.
    Na akkor jöjjenek a képek:





    Továbbá mivel a régi gép egy 486-os korszakból visszamaradt szervertoronyban lakott, felmerült egy megoldandó probléma: Hova teszem az egeret?
    Ez is megoldódott némi asztalosmunkával:


    [ Szerkesztve ]

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák