Új hozzászólás Aktív témák

  • geprombolo

    senior tag

    válasz Mac! #15814 üzenetére

    Kapj ki mindent az alaplapból, aztán egyenként rakosgasd vissza. Kezdd a procival, aztán a memóriával. Ha van valamiféle alaplapi videó, akkor egyelőre elégedj meg azzal. Több semmi nem kell, ezzel próbáld elindítani. Nem kizárt, hogy valami nem érintkezik rendesen, ezért mindennek az érintkező felületét, meg az aljzatot is, amibe belemegy, vizsgáld át, tisztítsd meg. Ha így se megy, érdemes megpróbálkozni egy BIOS resettel.
    Láttam olyan alaplapot, ami elindult úgy is, hogy a 4 tüskés csati nem is volt rádugva, meg olyat is, ami anélkül nem volt hajlandó semmire. Olyannal, amin két ilyen van, még nem találkoztam. Olyat láttam csak, amin van egy 4 pines valahol elszórva, meg a 20+4-es táp. Van néhány variáció, próbálgasd végig.
    Van olyan alaplap, ami igényli a már divatja múlt -5 Voltos betáplálást is. Ha a tápod, ami most van rajta, ezt már nem tudja, akkor lehet, hogy ez a baj.
    Hirtelen több nem jut eszembe, ha csak az nem, hogy az alaplap típusával, meg a hibával lefuttass egy keresést a guglin. Hátha kidob valamit! Angol tudás előny.
    Remélem tudtam segíteni. :R

    cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

Új hozzászólás Aktív témák