Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz do3om #17187 üzenetére

    Ott alul nincsen semmi a házban, akkor ezek szerint nincs is ház ventilátorom, ezért is ír ki a chassis fan-re a Bios N/A adatokat, akkor ez így teljesen rendben van. :W

    Azért van a tápnak hangja, ez a leghangosabb az összes vetillátor közül (CPU, GPU) szóval biztos lehetne csendesebb, de azért még elviselhető kategória, a régebbi asztali, vagy a céges HP gépekhez képest csendes és ha jól elhelyezem alig hallom.

    Legközelebb már okosabb leszek, nem sokkal drágábban tényleg jobb cuccok vannak, de magamtól nem tudtam volna összerakni egy gépet, mostmár jobban látom mi hova megy, milyen alkatrészek szükségesek.
    Meg kell fizetni a tanulópénzt. Összességében amiktől féltem ilyen olcsó gépeknél, hogy a vinyó morog, kapar, meg valami pl. táp ciripel, vagy nagyon, hirtelen hangosan felzúg valami benne, vagy csak simán berezonál, zörög szóval ilyesmi problémák nincsenek. (Az én szintemen egyelőre megfelel a gép gyorsaságban, játékban is.)

    Még egyszer köszönöm a segítségedet, tanácsokat akkor egyelőre nem piszkálom, főleg mert 3 év garanciát ad az Imperium az egész gépre. Ha ilyen gyenge minőségű tápot raktak bele, és tönkremegy és akár viszi a többi cuccot GPU, CPU az legyen ő bajuk....

    A hideg levegőre egy egyszerű légelterelős megoldás működött ,hogy az ne lefele, hanem inkább kicsit felfele fújjon.

    Bocs a hül.lye kérdésekért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák