Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Martell

    tag

    válasz krichd1 #11905 üzenetére

    Tisztázzuk miről is diskurálunk. Az én állításom az, hogy Static Pressure - Légszállítás - Auditív Minőség tekintetében overallban A GT egyértelműen a legjobb. Nyilván mindenki tudja, akinek a kezében GT megfordult valaha, hogy más hangkaraktert produkál 1500+ fordulaton mint a kalsszik 7-9 lapátos ventik. És itt nem a motorhangról beszélek, mert jó venti esetében olyan nem létezik, hanem szélzajról. Na pont ezért szeretik a GT-t, mert nem azonos RPM (ez senkit nem érdekel) hanem azonos légszállítás mellett jobb a hangkaraktere mint a többieknek. És ejh!, de meglepő, hogy a másik érdekes hangkaraktert (értsd jót) produkáló venti az eloop. Az is érdekes, hogy ők ketten eléggé elütnek fizikailag is az átlagtól. Van aki marketingez meg matricáz, és van aki értelmes innovációval is próbálkozik.

    Az Enermax témához: Miért is kéne vigyázni vele? Netalán tán nem szabad megtisztítani, mert elromolhat? Ez hadd ne legyen a vevő problémája. Ez legyen az Enermax-é. Gari van rá, onnantól kezdve ha a vevő akarja, mindennap séztszedheti/megtisztíthatja. Ezért kár bárkit is riogatni. Főleg annak tükrében, hogy egy 2500 forintos termékről van szó, nem egy 1 millás plazmatévéről. A kettő között feltételezem a minőség ellenőrzés nem ugyanolyan. Selejt mindig lesz, ha tetszik ha nem. A nagy számok törvénye alapján kaphatsz te is selejtet. És tegyük azt is, hozzá, hogy a fórumra azok jönne, akiknek nyűgje van. Akik 500x megpucolták és működik, azok köszönik szépen jól vannak. Ő róluk nem tudunk. Tipikus internet effektus/Madách - Ember Tragédiája. Csak az ördög oldalát halljuk. Nincs termék amit lehetne ajánlani, ha azt nézzük melyikhez nem írtak még rosszat. Ezt a bekezdést a GThez is nyugodtan hozzá lehet kapcsolni.

    A corsair ventik sz*rt sem szállítanak, ezért van megemelve a fordulatuk az átlaghoz képest jobban. Viszont ennek pont az az előnye, hogy azonos fordulaton a többiekhez képest csendesek. De könyörgöm! Hát kit érdekel ez?! Nem RPM az elsődleges funkciója hanem a légszállítás egy ventinek! Marha egyszerű objektív tesztet csinálni, belövöd az összes ventit pl 50cfmre, és leméredi hány db (objektív) + milyen a hangkaraktere (szubjektív). Ennyi. Na az ehhez hasonló teszteken a Corsairek álltalában valahol a közép és a top között vannak valahol. Semmiképpen sem kutyaütők, de azért nem best buy.

    (#11908) and1ao: Aki a GT-t leszabályozza az egy idióta. Pont 1200 alatt nem jön ki a pozitív tulajdonsága az előbb taglaltak okán.

Új hozzászólás Aktív témák