Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Itt nem sokan fizetnénk érte, az biztos
De egyébként nekem is úgy rémlik, hogy van köztünk támogató. Remélem jelentkezik, mert azért jó lenne kipróbálni, hogy milyen is ez.
Bár egyébként nagyjából belőhető lenne a sorrend.. -
ftc
nagyúr
Nah ma pápá kupa
-
ftc
nagyúr
1-1
1-2
1-3
[ Szerkesztve ]
-
zsolli
addikt
1-4 már. Ne aggódj, mindjárt vége
Patrick és Jakuu támogatók, de a nem támogatóknak is 2 creditjébe kerül a csatlakozás. Az asszem 200 ft.- környékén van.
Itt az ár: 10 kredit EUR 3,90 (kb. HUF 1145,62)
Én őszinte leszek...
...nem szoktam pénzről beszélniSzóval van pénzem, de sose fizetnék a HT-ért
HT-s csapat: Sörhas
-
zsolli
addikt
Ne haragudjatok, húzós hetem van, és még a holnapi sem lesz egyszerű.
Pénteken pecázni megyek, szombaton meg családi-szülinapi buli.Szorítok mindenkinek a mai-holnapi kupameccséért, ill. a barátságosok sérülésnélküliségéért. Ne felejtsetek el csapatot állítani
-
DopeBob
addikt
Nah, ma is be kéne valahogy mákolni a győzelmet Sajnos megint PIC, de azért hátha :-)
MZ/X
-
zsolli
addikt
Na, nemsoká kezdődnek az összecsapások.
Kupahőseinknek hatalmas bevételeket, sérülés- és lapmentes szép játékot, és persze szerencsés továbbjutást kívánok
Barimeccses sorstársaimnak sérülés mentes, hatékony edzőmeccset kívánok.
Zs
-
zsolli
addikt
Na, meséljetek, mia helyzet?
Vezettek? Minden oké?
Barimeccsemen mizu?
Ifimeccsemen mizu?
Nagyon nagy a csend.
Zs
-
DopeBob
addikt
válasz zsolli #12672 üzenetére
R0by vezet, 1-0, nálam még 0-0. Ellenfél birtokol 60%-ban, de helyzete nem volt. Nekem 2 helyzetből 0 gól
illetve:
01:25 Sörhas - M_G 3 - 1 45:00 Ez a félidő egyértelműen Sörhas-fölényt mutatott, ugyanis 80 százalékban birtokolták a labdát.
45:00 3 - 1 volt a félidei eredmény.
sérülés nincs
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
nagyúr
8-2-re kikaptam kollégámtól pedig még mentem is 2-1-re. Igaz most full cserecsapattal álltam fel hogy ők is edződjenek szóval az eredmény lényegtelen volt.
Més que un club!
-
DopeBob
addikt
válasz Napfénysüti #12679 üzenetére
Ez még szarabb lehet mint a tegnapi Inter meccs. Bár mondjuk, hogy nagy kűzdés van a pályán Jó lenne nézni 3D-ben, mint mondjuk egy Fifa managerben
Ha tizenegyesekkel esek ki, morcos leszek
MZ/X
-
nagyúr
-
DopeBob
addikt
válasz Napfénysüti #12681 üzenetére
120:00 Maradt a döntetlen, a nézők tombolnak, mindkét csapat készülődik a tizenegyespárbajra.
90:00 A rendes játékidő 90 perce döntetlenül végződött, így következhetett a kétszer 15 perces hosszabbítás.
Újabb 30 eseménydús perc. Sajnos a kapusa majdnem olyan jó, mint az enyém, és pontrugóim se nagyon vannak, úgyhogy úgy tippelem, ez ennyi volt
Nah, az elsőt kihagyta
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
Jakuu
őstag
Zsolli azt hiszem kicsit elvertem a csoportodban levo Koli Fc.-t itt az ideje, hogy te is ezt tedd veluk, mert most szallt el az onbizalmuk.
Koli 1 - 5 Tyúkszembrigád
-
DopeBob
addikt
Mindíg állítsátok be a pontrúgókat!
(nehogy úgy járjatok mint én )
MZ/X
-
-
Jakuu
őstag
Ugy nezem a kovetkezo ellenfel is verheto es vegre otthon jatszom igy a 2/3 bevetel lesz az enyim. Ket kor bevetele most ugy is jol jonne.
-
r0by
addikt
Hm, továbbjutottam
Következő körre IV-beli csapatot kaptam, szóval kb. ennyi lesz az idei kupaszereplés. -
Patrick
addikt
Továbbjutottam.
Elég erős voltam, VÉGRE!
Kövi ellenfelem 800k TSI-s, nos tervezem meg motsolni és nyerni, ha meggyógyulna addigra a playám a kettő, akkor akár a 350-et is elérhetném MOTSal.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
zsolli
addikt
Kellemes ünnepeket, és hatékony edzést kívánok mindenkinek
Zs
-
plus44
veterán
Kellemes Ünnepeket. /remélem nem az az utolsó napom a HT-ben.../
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
zsolli
addikt
válasz plus44 #12696 üzenetére
Akkor elmegyünk Debrecenbe, és megkeresünk
Itt maradsz és kész. Ez csak az első igazi generációd, az edzésük megy, a többit magasról tojd le
Kapusedzést választottad, ami egy picivel később hozza az eredményt, ellenben kifizetődő lesz majd.
Zs
Ui.: még Patrick szólhatna 1-2 szót ez ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz zsolli #12697 üzenetére
Tudom mire vállalkoztam, mikor elkezdtem a kapusedzést, ezzel semmi baj. Szenvedős a dolog, amíg el nem tudod adni az első garnitúrát. Nekem egészen egyszerűen azzal van bajom, hogy csak úgy, hétről hétre romlik a forma, mert az szerintem eléggé visszaveti a teljesítményt, ha 4 hétig, hetente 12 formaromlásom van. Csoda, hogy nem teljesít a csapat? Ilyen formával kb. 40-50%-os teljesítményt nyújtanak a játékosaim (ht wiki szerint).
Ráadásul mondhatnám, hogy oké, nem érdekel, kapjak ki mindig, lényeg, hogy végre el tudjam majd adni a kapusaimat, tehát amíg az edzés jó, addig nincs baj, de könyörgöm, 3. hete az egyik kapusomnak nem nő a TSI-je, hanem folyamatosan csökken, ráadásul már olyan a formája, hogy egy kis szél és porrá törik a csontja. Na szóval ha lesérül a szar formája miatt hetekre, akkor b@szhatom, hogy csak az edzés a fontos. Minden mindennel összefügg...
Na mindegy, pár óra múlva minden kiderül és reméljük mindenki derül.
-
zsolli
addikt
válasz plus44 #12698 üzenetére
Vágom én
A TSI nem lényeg, azért nem nő, mert közben csökken a formája. Az edzést megkapja, nem sérül le és kész. A forma-romlásból meg nem következik a sérülékenység, a jóképű olasz csődöröd sem volt rossz formájú, még is mindig lerúgták
Szal vágom én, hogy b@ssza meg a HT, de visszafordíthatatlan baj nem történt. Kitartás
Én Patrick-ot tisztelem, mert nála 2 osztályesés is történt hülyeségek miatt, de kitart. Mondjuk lehet, hogy már 5-6 lap-topot leamortizált
Zs
-
plus44
veterán
válasz zsolli #12699 üzenetére
"de visszafordíthatatlan baj nem történt"
Még! Reméljük nem is fog. Kétségbeesésemben számolgattam és rájöttem, hogy még jó pár nap (olyan 100) mire fel tudom hozni az első ifi kapusomat, szóval húzódik még ez a játékosvásárlás, de legalább addig megy a védés edzés a kapusaimnak, bivaly kis playák lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest