Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
senior tag
válasz kunberci #31594 üzenetére
A VIGI rendszer ilyen szempontból nagyon jól ki van találva. POE-s NVR, de minden rádugott kamerát külön is el lehet érni a saját IP-jén. Az NVR-nek meg a kameráknak megadhatom azt a fix IP-t amit csak akarok. A mobil app-ban ha akarom csak 1 kamerát osztok meg mással. Szóval akár lehet olyan (bár minek?) hogy 3 megosztás más-más kamerát lát csak. Szóval baromira flexibilis a rendszer. ÉS mondom: a kamerák a POS-s NVR-re vannak dugva.
-
a2d2
addikt
válasz hevepapa #31598 üzenetére
Igen, ez a WAS500 az.
Az NVR megkapta a rendes hálózati IP-t (192.168.1.251). Szóval az hozzáidomul a hálózathoz rendesen, ezért lehet netről is elérni gondolom. De ettől függetlenül a kameráknak ezt a hülye címet osztja. Próbáltam teljesen kitörölni a kamerát, úgy hogy az NVR-nek ki lett osztva a rendes cím, de felismerés után megint ezt a hülye címet osztotta ki nekik.
Amúgy láttam egy videót ahol gondolom szponzorálták a srácot mégis kimondta hogy sehogy nem éri el a kamerákat: [link]
Szóval én ezt elengedem. Nem tudom mennyi lesz Csehországba egy ekkora csomag visszaküldése de jó kis tanulópénz volt.
Ez a szett pontosan arra jó hogy elhelyezed a lakásban kb középre az NVR-t és a ház négy sarkára raksz egy-egy kamerát (ha van konnektorod). Illetve ahogy néztem be lehet állítani hogy repeaterként működjön az első kamera és a többi arra csatlakozzon, ha esetleg kicsit messzebb is kellene jelet lőni vagy nagyobb a ház. Kb igazi plug & play rendszer.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz hevepapa #31604 üzenetére
Amik teszten voltak nála azok biztos így működnek.
Én benézve a topikba azt láttam hogy ez az Annke meg a Reolink pörög, azt hittem tényleg kb minden második embernek ez van itt. Biztos voltam benne hogy ha a kettő közül választok akkor nem leszek a tesztalany, de sajnos ez most így jött ki. Az Annke-t részemről innentől kezdve kerülöm mint a tüzet.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Jack72
tag
Biztosan van jó/jobb cucca is az Annke-nak én a VIGI és a Reolink között vacilláltam, aztán az utóbbira esett a választás és jó döntés volt.
Akkor ez a fajta Annke cucc olyan mint amikor nagyon csábító egy nő, aztán a motorháztetőt felnyitva nem is olyan jó...You're a disease and I'm the cure
-
hevepapa
senior tag
válasz Jack72 #31606 üzenetére
A VIGI még eléggé új versenyző ezen a pályán és ezért érthető a bizalmatlanság.
Én is elég sokat vacilláltam mert akkoriban nagyon kevés független tesztet lehetett találni róla, inkább a marketing vonal volt.
A Reolink meg egy bejáratott és valóban jó márka! Sajnos a VIGI árai is elindultak felfelé. Tavaly 32 ezer volt a 4 POE csatornás NVR, most 49 ezer. A C540-es PT kamera is kb 12 ezerrel lett drágább. Az üzleti vonalon könnyebb árat emelni, mint a nagyon árérzékeny lakossági vonalon (Tapo).
Azért a szoftveres vonalon van még némi csiszolnivaló, mert kicsit más irányban megy a mobilos és a desktop szoftver fejlesztése. -
a2d2
addikt
válasz jézusom #31607 üzenetére
Tudom hogy írtad hogy nálad nem üti meg a mércét ez a szett, de egyszer sem fejtetted ki hogy miért.
Én gondoltam vagy a Wifi vagy a H264 miatt. Tudom a bejegyzéseidből hogy te POE megszállott vagy, de attól hogy wifi-s valami még nem kellene hogy ennyire korlátozott legyen! Ráadásul mint kiderült a POE rendszere is ugyanilyen korlátozott.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Marci112233
addikt
Nekem H800-as rendszerem van, 5 darab C800-as még 2.8-as lencsével. Hálózatba kötve és PC-n belépve a Webes felületen el tudom érni külön a kamrákat, sőt ott lehet igazán a képet babrálni is. igaz így az NVR vezérli őket zárt láncon, de elérhető külön. Tehát nem elérhetetlen külön minden Annke kamera képe.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest