Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz kunberci #30676 üzenetére
Szia! Igen, elcsesztem. :-) köszönöm az ajánlást, nézem is.
Sehol sem volt azonnal átvehető. Csak rendelésre. Akaclombos kisváros ismerős pc bótosnál rendeltem meg. :-) 12-ert ígérte. De vásároltam több mindent és utólag otthon a számlát bogaraszva derült ki, hogy közel 20-at fizettem érte... De nem reklamaltam, mert évek óta nála vásárolok és mindig van 10-20% kedvezményem. Így benyeltem.Egyébként csak zárójelben megjegyzem. Te emlékszel úgy tűnik a Poe -s kinlodasomra... Én voltam béna. Ugye már ott tartottam, hogy dugókat cserelek, legrosszabb esetben kábelt. Az év elején szolgáltatói router csere volt, plusz új switchet uzemeltem be. Szorgalmasan felirtam, hogy melyik aljzatba mi van dugva? Kék színű a kábel. 10-es port a kamera. Ezt piszkaltam állandóan. Most mielőtt neki fogtam volna a dugók cseréjének, gondoltam megnézem a többi kék - még 4 db kábelt is. Kábel tesztert használtam. Egyik se volt jó... Dugók, krimpelo fogó eloszed - nini, a routerben is van egy kék madzag. Úgyse az, de megnézem... Szerinted? Az volt a kameráé. :-) Hibátlanul megy a Poe... :-)
Merült fel kérdés ezekkel a Poe switchekkel kapcsolatban, hogy fitogtassam hozzá nem ertesemet. Mivel éppen kinovom a pár hónapos 10 portos hagyományos switchet. Ezekbe a Poe switchekbe nem Poe eszközt is lehet dugni? Köszönöm!
Jack72, most ismét eskudozom, de legbelül már tudom, hogy ez egyáltalán nem biztos! :-)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest