Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz bigrock #17821 üzenetére
A digitális egy randomkínai, az analóg meg egy randomszürke (millió gyártó címkézte ezt, doboza már nincs meg), kinézetre ilyen, csak a tetején színre fújt thumbscrew van, illetve nincs ráírva semmi tizenakárhány éves.
Szóval akkor összesítve:
- rögzítő tévével összekötve: van kép az analóg és az onvif kamerán is, tud rögzíteni mindkettőről
- telefonos appon, illetve explorerben: csak az analóg képe jön át, az onvifé nem (se lanon, se wanon)
- a rögzítő az analógra képes mozgásérzékelésre riasztani, a digitálisra nem, illetve ha belemegyek a szerkesztőjébe, hibát dob
@jézusom: sajnos buta vagyok hozzá mint a főd... mivel kezdjem? A menüben nem találtam semmit, ami tiltaná az onvif kamera képének továbbítását.
Amit próbáltam:
- router port forwardok (valószínűleg sikerült, mert IE alatt elérem a rögzítőt és az analóg kamera képét látom)
- router nélkül, PPPoE: ugyanaz történik
- telefonra feltettem a kamera appját, az tudja nézni a kamera képét
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest