Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz ftamas0201 #17150 üzenetére
elosztó kábel? Veszel egy guriga utp-t krimpelőt meg csatikat hozzá. Meg a poe switchet. Jól jön a maradék utp egy házban bármikor.
-
ftamas0201
senior tag
válasz jézusom #17151 üzenetére
Ezek megvannak, itthon sokat kábeleztem az utóbbi időben lakásfelújítás miatt, mindenhol külön RJ45 van, televízióknál, switchnél, több routernél is, még van cat6-os kábelem is 20 méter körül, akkor nekiállok szemezgetni, bangoodon látok pár hiseeu szettet elég jó árakon (40.000-60.000ft között) de agyalok hogy megvegyek egy normális hikvision vagy provision felszerelést és akkor az biztos jó lesz egy darabig
-
LógaGéza
veterán
válasz ftamas0201 #17148 üzenetére
Általában a kamerákban van FTP feltöltési lehetőség. Ha nem akarsz több kamerát, akkor pont elég lehet, csak egy FTP szerver kell hozzá.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Lucif-R
senior tag
válasz markussandor #17142 üzenetére
Hát ez valahogy totál vakfoltra esett... még most sem egy iradtlan drága cucc. Nézegetem a lerírását 1 vinyó 8 kamera 8mp 1 ethport. OS-e mennyire jó, értem azt hogy kezelhető használható, featuregazdag. Van most ilyen favorizált NVR OS ?
-
BrandonXXV
aktív tag
Nézegettem HardverAprón, találni HiWatch komplett ip szettet. Ilyesmivel mennyire érheti meg foglalkozni?
Valamint láttam egy Hikvision PTZ Dome kamerát, jóval a bolti ár alatt. Mi lehet a csapda benne?! -
markussandor
senior tag
válasz Lucif-R #17154 üzenetére
"OS-e mennyire jó, értem azt hogy kezelhető használható, featuregazdag. Van most ilyen favorizált NVR OS ?"
Ilyen fura kérdést se kaptam még :-)
A Hikvision kamerákhoz nem nagyon talál(ha)tsz ettől jobb rögzítőt, és most nem erre a konkrét modellre gondolok, hanem magára a Hikvision márkára.
Az enyém eddig kapott 3 FW upgrade-t, minden alkalommal okosabb lett, egy csomó funkciót ki se tudok próbálni, mert egyik kamerám se kompatibilis vele.
Szerintem azt is kijelenthetjük, hogy minden kamerához a saját NVR-je a legjobb választás.Konkrét példa: a Hikvision NVR-emen nagyjából bármit be tudok állítani egy felületen, amit a kamera weboldalán is állíthatnék, de egy OnvIF-en kezelt más márkájú kamerát már csak minimálisan lehet központilag menedzselni.
-
vacs
Topikgazda
válasz BrandonXXV #17155 üzenetére
A HiWatch a belépő kategóriája a Hikvision-nek.
Nekem volt hozzá szerencsém, teljesen vállalható cucc otthonra.
Egy hónappal korábban éppen neked válaszoltam a Hiwatch-os kérdésedre!
Én is vettem HardverAprón ezt-azt már, a garancia amire figyelni kell, illetve a termék állapotára és hogy kitől veszed (értékelései)![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
gozso
őstag
válasz BrandonXXV #17155 üzenetére
én magam a 6 kamerás szettet vásároltam itt teljesen vállalható, semmi gond nincs vele
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
BrandonXXV
aktív tag
És valóban! Látszik mennyire szita az agyam manapság. Szét vagyok aprózódva és nem tudok folyamatosan ezzel foglalkozni, csak mikor épp van kis idő, elnézést.
Próbálom a legtöbbet kihozni, a lehetőségek szerint legköltséghatékonyabban.
Mivel 2 db létező Hikvision kamerám van, amik NAS-ra rögzítenek, ezért maradnék a márkánál.
A következőket néztem ki amúgy:
1 db DS-7608NI-Q1 8 csatornás NVR rögzítő
1 db DS-2CD2045FWD-I IP kamera
1 db DS-2CD2145FWD-I IP kamera
1 db DS-2CD2345FWD-I IP kamera
1 db 1TB WD Purple SATAIII 64MB cache winchesterEzek mellé menne ugye a meglévő 2 db kamera.
Mind más helyre lenne szerelve a ház körül, ezért a különböző kialakítás.
Ezek után néztem rá HardverApróra, mi a kínálat és láttam 2 komplett szettet ami HiWatch. Árban jobban jönnek ki, ahogy számolgattam.
Azonban az az 1 db Hikvision PTZ Dome kamera is nagyon tetszene, ami fenn van aprón, mondjuk a bejárat fölé. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Erre valaki?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok
Adott egy wanscam kültéri kamera és adott egy telekom előfizetés. A modem fekete álló kvázi tégla KAON CG3000. Kamera beüzemelve, minden szép, minden jó, DE el szeretném érni böngészőböl is a beállítások miatt. Beléptem a telekomos routerbe, beállítottam a port továbbítást, camera ipcíme 80-as port, kifele x port. IP cím:x és az oldal nem elérhető. A portot ellenőriztem nyitva van, de a kamerát mégsem látom. Van ötlete valakinek? Esetleg a beállításokban kellene valamit átálítanom? Két kamera is vagy saját ip-n 80-as porttal, de kifele x és x1 porttal engedem őket. Külön külön sem és együtt sem mennek kifele.
Minden ötletet szívesen fogadok.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
kimista
aktív tag
Helló! Én is kérnék ajánlatot kamerára.
Jelenleg egy hobbi Sonoff beltéri kamera van, amivel a kutyát nézzük, ha elmegyünk otthonról, szóval semmi komoly. Kintre Imilab EC2, illetve EC3-at nézegettem, szóval ebben az ársávban gondolkozok.
Az utcára szeretnék az eresz alá egy kültéri IP kamerát, nagyjából egyetlen kritériumom lenne, hogy az sd kártya, amire rögzít, ne a kamerában legyen.
Mivel kültéren lesz, egy bottal simán leverhetik, és onnantól a felvétel kuka. (mármint ebben az ársávban), így örülnék, hogy ha le is verik a kamerát, az előtte történt dolgokat vissza tudnám nézni.
Jó lenne wifi, mert elég igénytelenül tudnám csak a lankábelt elvezetni.
Ha fekete, az se baj, de ezek már tényleg csak nice2have funkciók.Visszatérve, ott az EC2, ami tökjó, mert gatewayre rögzít, de cserébe akksis, amit megint el akarnék kerülni (mondjuk lehet, h aksitól függetlenül lehet folyamatosan töltés alatt), illetve ott az EC3, ami viszont már kártyás kamera.
Egyéb alternatíva? lélektani határ kb 100usd, de meggyőzhető vagyok ha van tényleges alternatíva.
Köszi!
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Lucif-R
senior tag
válasz markussandor #17156 üzenetére
Jóvan jóvan, azt akartam kérdezni ezzel hogy van e most olyan NVR ( pl ha boardot veszel ) ami favorizált ( mert jó, stabil, okos stb...), vagy mint pl van a blue iris, vagy mint írtad ha hikvision akkor menjek inkább a saját NVR-jával (így hogy van ilyen 30k körüli már eléggé elképzelhető is).
Körbenézek háta ebből a z FWD-ből is van valami olcsóbb mint amennyit én láttam mostanság. Ha nem nagyon lesz akkor RLC-vel megyek szerintem tovább. -
Hiseeu 4Pcs POE H.265+ Security IP Cameras 8CH 5MP NVR csomaghoz milyen rögzítő csavarok járnak nem tudja valaki? Hova lenne célszerű feltenni, a tégla falra, vagy a tető alatti széldeszkára? Később még lesz hőszigetelés, ezért problémás egy kicsit.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
markussandor
senior tag
válasz Lucif-R #17169 üzenetére
Boardot nem vettem még, mások igen, de ez nem nagyon változtatja meg a véleményem, a saját márkás rögzítőnél szerintem senki rögzítője se jobb adott kamerához.
Azt tudom még ötletként mondani, hogy ha nem lesz TV-re kötve, vagy elég az FHD HDMI felbontás, akkor vannak olcsóbb Hikvision NVR-ek is.
Én direkt 4K HDMI kimenetest választottam a TV miatt. Bár nagyon ritkán nézek rá, de miért ne alapon. -
bul07
nagyúr
Elnézést tudom olvassak vissza de sajnos most erre nincs időm mert édesanyám egy régi munkatársa nemsoká jön tanácsért (most délután valamikkor)
Szomszédja átjár a kertjébe és vagdossa a fáitTehát egy kültéri kamera kellene, amit wifin keresztül is lehet nézni, itthoni beszerzés, és persze kis nyugdíjas is megtudja fizetni
Egy elfogadható minőség kelleneElőre is köszi ha tud valaki ajánlani valamit
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vacs
Topikgazda
Nem mondtad, hogy milyen messzire kell látnia, mennyire van sötét pl.
Alig drágább a 4 MP, így inkább azt ajánlom.Dahua Imou IPC-G22 - 2MP
Dahua Imou IPC-G42 - 4MP(^)(>.<)(^)
-
bul07
nagyúr
Én se tudom a távolságot még
Én még a TP-Link Tapo C310 [link]néztem így hirtelen
Ebben a videóban nézve nem olyan rossz[link]Köszi ránézek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz bpmcwap #17164 üzenetére
Szia!
A telekomos mobilnettel lesz a gond, NAT-olva van, és nem lehet elérni külső hálózatból.
Nem is lehet leszedetni róla. Telekom sim kuka, telenor sim betesz, ööm,bódottá'.Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
swoody
senior tag
Sziasztok!
Adott egy xiaomi 360 2k pro es egy iphone 11 pro.
Miert csinalta azt, hogy amikor osszeparositottam oket akkor csinalt egy sajat wifi halozatot a kamera, ami parositas utanna eltunt es maradt az eredeti?Olyan fura.
-
vacs
Topikgazda
válasz swoody #17180 üzenetére
Mi ebben a fura?
Ez így normális működés!
Első beüzemeléskor a kamera nem ismeri az otthoni wifit, ezért hoz létre sajátot, hogy te tudj mire kapcsolódni, majd te megadod neki a wifid adatait és ezután fogod elérni távolról!
Ha ez nem így lenne, akkor nem működne megfelelően!(^)(>.<)(^)
-
Lucif-R
senior tag
válasz markussandor #17173 üzenetére
Tehát akkor nincs ilyen best of. Mindenki saját kamerájának NVR-ja Nézegettem BlueIris-t is de ahoz standalone win$ kéne meg évi 20k huf ami azé na... boardokkal lehet bepróbálkozok egyel max ha nem szeressem továbbadom valakinek.
HIK NVR meg tudna enni Annke, Reolink, Dahua kamerát? Gondolok én mozgásos riasztás, esetleg vonal átlépés módokra.
-
-
Lucif-R
senior tag
-
markussandor
senior tag
válasz Lucif-R #17182 üzenetére
"HIK NVR meg tudna enni Annke, Reolink, Dahua kamerát? Gondolok én mozgásos riasztás, esetleg vonal átlépés módokra."
A Hikvision NVR bármilyen kamerát rögzít, ami OnvIF képes.
A spéci funkciókat be tudod állítani a kamera felületén, és akkor az NVR tulajdonképpen csak rögzítőként funkcionál.
Nálam Hikvision az NVR, és 3 kamera, ezeket fullra kezeli az NVR, a másik 3 kamerám 2 gyártó 3 modellje, azokat csak rögzíti, mindent a kamerák weboldalán, vagy gyári appjában állítgatok. -
markussandor
senior tag
válasz kimista #17168 üzenetére
"Az utcára szeretnék az eresz alá egy kültéri IP kamerát, nagyjából egyetlen kritériumom lenne, hogy az sd kártya, amire rögzít, ne a kamerában legyen."
Ehhez kellene egy NVR neked.
"Mivel kültéren lesz, egy bottal simán leverhetik, és onnantól a felvétel kuka. (mármint ebben az ársávban), így örülnék, hogy ha le is verik a kamerát, az előtte történt dolgokat vissza tudnám nézni."
lásd fent
"Jó lenne wifi, mert elég igénytelenül tudnám csak a lankábelt elvezetni."
Tápot honnan fog kapni?"Visszatérve, ott az EC2, ami tökjó, mert gatewayre rögzít, de cserébe akksis, amit megint el akarnék kerülni (mondjuk lehet, h aksitól függetlenül lehet folyamatosan töltés alatt), illetve ott az EC3, ami viszont már kártyás kamera."
Nem ismerem ezeket a modelleket, láttam a neten akkus kamerát, de nincs vele tapasztalatom."Egyéb alternatíva? lélektani határ kb 100usd, de meggyőzhető vagyok ha van tényleges alternatíva."
Kb 28$-tól már használható IP kamerákat lehet venni (tapasztalat), de a padláson keresztül csak le tudsz lógatni egy UTP kábelt, amin a tápot is elviszed, szóval inkább PoE-s kamerát keress. -
Helga0203
tag
Sziasztok.
Hikvision kamerámon jelszót cseréltem és azóta nem tudok belépni.
Egy á betüt is tettem az új jelszóba, ez lehet a baj?
A kamerát használtan vettem, papírom nincs róla, így hogyan lehet kérni egy új jelszót?
Esetleg tudom valahogy resetelni (a Reolink-en bezzeg van reset gomb)?
Menten felrobbanok![ Szerkesztve ]
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok, ezek a 14e ft-os 4 kamerás CCTV rendszerek mennyire használhatóak? Előre is köszönöm a válaszokat...
-
Lucif-R
senior tag
válasz motrola #17190 üzenetére
Hát azért az nem túl secure ha egy security eszközön kívül van a reset gomb és könnyen egyszerűen hozzáférhető.
@markussandor: Akkor a ha a kamera maga kezeli az eseményt ( pl linecrossing, intrusion detection, scene change ) akkor az még működhet is ha úgy állítom be hogy az eventet a kamera kezelje ( legalábbis van ilyen a SurveillanceStationban ). Így akkor a HIK-es kamerákat fullban az NVR kezeli ( settigns/events ) míg a 3rd party-nak csak inkább mint rögzítő felület lesz. Vagy ez ennyire nem 1xű?
[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
válasz Andrewstarr #17191 üzenetére
Egy normális kamerát nem kapsz 14-ért! Szerinted egy komplett rendszer milyen lehet ennyiért?
(^)(>.<)(^)
-
motrola
aktív tag
válasz Lucif-R #17192 üzenetére
Tanulj meg olvasni! Én azt írtam belül van reset gomb.Meg azt is írtam tipusfüggő. [link]
A tipusfüggő azt is jelenti, van olyan kamera amin kívül van a reset gomb. A kamerát általában magasra szokták felszerelni ahol nehezen hozzáférhető.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
Lucif-R
senior tag
válasz motrola #17195 üzenetére
Szúszá... nem kell személyed elleni sértésnek venni, hogy neked válaszoltam (így tudtam a flow-ba kapcsolódni). Tudok olvasni, te meg tudsz írni. Nekem alap gondolat, hogy a reset gomb egy nem könnyen hozzáférhető helyen van = belül. Láttam, írtad hogy bellül van erre mondtam hogy eléggé nem secure lenne ha kint lenne (itt még nem tudtam hogy pl a Reolink Argus Eco kamerának kívül van... de most utána néztem). Bár sejthettem volna, hogy a Reolinken kint van mivel Helga azt írja hogy a Reolink-en van de a HIKen nem talált ( és azon tudom hogy belül van, legalábbis a dome-oknál ).
Szóval jár a fogatlan smiley a Reolinknek meg a kisördig is -
Lucif-R
senior tag
válasz markussandor #17198 üzenetére
Jóóóó tehát akkor lehet 3rd party max nem az NVR-en managelek. Még egy krédés... az eventek rögzítése tagelése ( surveillance station -t ismerem csak ) meglesz így is? A synology-snál látszik az idősávon hogy volt egy esemény, lehet léptetni eseményről eseményre stb, illetve magát az eseményt egy külön fájlként kezeli. Ezek is meglesznek így? Mert akkor így lehet vonalátlépést is beállítatni a kamerával, hogy ő mondja meg mikor volt event rá stb. az NVR meg csak rögzít meg tagel hogy event volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus TUF VG28UQL1A
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest