Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz iceman82 #1605 üzenetére

    Egy normális, de nem horror árú kamera max 20m-en belül tud érdemben használható képet adni, fény nem kell, éjjel is megy, de ahhoz 30+ ledes kell. Ip kameránál darabonként 15-20 ezressel kell számolni, és akkor még vezetékes ip kamerákról beszélünk, kell nekik rengeteg vezeték, POE-vel a lanon mehet a táp, de az sem olcsó, szerintem földbe kell ásni a vezetékeket, más megoldás nem nagyon van. Ami már wifis is, oda csak táp kell, de kábelezni, ásni ott is kell, szóval a wifivel igazából nem leszel előrébb nagyon sok pénz, 25-30 ezres alatt szinte semmi sincs, és akkor nem ezekről az otthoni webcam típusú kamerákról beszélünk, hanem fűtött házas csőkamerákról, amik egész évben fent vannak egy 5m magas oszlop tetején, és télen -20°C-ban is, meg nyáron 40°C-ban is működnek.
    Ha csak körben akarsz nézelődni, az se kis meló, sőt, a kamera még nem is nagy gond, de saccra ide eleve 10-15 kamera kellhet, tehát a másik oldallal is lesz gond. Ezt felvenni, interneten továbbítani, árammal ellátni nem megoldhatatlan, de legalább félmillás történet.

    Kérdés, mi a cél? Lopják az állatokat? Mert éjjel láthatod, ahogy alakok mászkálnak, de arcok nem valószínű, hogy meglesznek, ha messze van a telephely, nem lesz idő kiérni.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák