Új hozzászólás Aktív témák

  • Castell

    aktív tag

    válasz Yushchenko #1415 üzenetére

    Ezt a típust anno én is néztem, wifi-s, 720p-s, szinte már best-buy vétel. :)

    Nagyjából erre a képminőségre számíts:

    [link]

    Szoftveres oldalon sem kell parázni, szerintem az összes kínai kamera nagyjából ugyanarra az alapra épül. Pl. a Play Store-ból három app is kezeli a kamerámat...

    Szerintem ingyenes FTP nem nagyon van, legalább is én nem találtam normálisat, ha van is, akkor mindenhol megkötések vannak és le van korlátozva. Jelenleg úgy használom a kamerát, hogy amikor nem vagyunk itthon a mozgásérzékelőt bekapcsolom, így folyamatosan tudja lőni a képet ill. a riasztást küld a mail fiókra, ha vmi van vagy pl. megmozdul a macskánk :)

    Nem vagyok egy nagy mágus.., de a PTZ-s kamerákat tudod forgatni, akár távolról is és mobil applikáción keresztül is.

    Arra viszont figyelni kell, hogy pl. nálam a kamera a belső hálózaton csak IE böngészőn keresztül műxik vagy a saját CMS szoftverével érem el.

    A mobilos applikációk mindegyike bár fapad, de tökéletesen működik.

    Távolról, külső hálózatól pedig "DDNS segítségével" tudod elérni, A reg ingyenes, a routeren belül beállítod a dolgokat és nézheted a kamera képét bárhol, ha beütöd a megfelelő IP címet.

    Illetve még nagy kérdés majd a kamerádnál, hogy kapsz-e cloud (p2) szolgáltatást, mert az előző verzió helyett ez mindenképpen jobb hozzáférést / teljes távvezérlést biztosít a kamerának ha távolról szeretnénk elérni. Legalább is nálam így van...

    :))

Új hozzászólás Aktív témák