Új hozzászólás Aktív témák

  • s0rT3d

    tag

    válasz randoom #1164 üzenetére

    Tény, hogy sajnos a Wansview kameráknak nem túl acélos a tartókonzolja. Ebből a szempontból a Sensbase kameráknak masszívabb a felfogatása és sokkal stabilabban is áll.

    Eddig ONVIF 2.2-ig teszteltük a kamerákat és a rögzítőket. De mindegyik szabvánnyal működött. Annyi különbséggel, hogy a 2.2-nél már a kamera tudott továbbítani mozgásérzékelési riasztást. Tehát be lehetett állítani a NVR-t, hogy csak mozgás esetén rögzítsen, úgy hogy a kamera küldte a jelet.

    Kb 10 méterre van a kocsi a kamerától, és kb 4-5 méter magasra van felszerelve.
    Az új 22060-ról még nincs videó, legközelebb tavasszal "forgatunk" az új modellekkel :) De képminőségre olyan mint a kistesója, annyi különbséggel, hogy szélsőséges fényviszonyok mellett is jó a képe, illetve az esti képe is jobb.
    Ezekbe már gyárilag van belerakva POE, tehát nincs úgymond külön POE nélküli verzió.

    Olyan router kell ami támogatja az FTP szerver létrehozását. mert a kamerák FTP-re már tudnak feltölteni videót pl. mozgás esetén. De esetleg érdemes bérelni külön ilyen célra szánt tárhelyet is akár. És akkor tutira biztonságban vannak a felvételek.

    Infravetőkkel is tervezünk egy összehasonlító videó tesztet. Valóban, ha a kamera nagy látószögre van állítva, akkor a kép közepe lesz csak jó, a széle már nem. De olyan 50 fokos látószögig nagyon jó használható dolog.
    Igazából a sima reflektor is jó megoldás lehet, a kamerát annyiba befolyásolja, ha pont nem ad annyi fényt, aminél még nem kapcsol át nappali módra, akkor meg fogja vakítani.

Új hozzászólás Aktív témák