Új hozzászólás Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz Chapel #1760 üzenetére

    "No ez nem óda akar lenni a makrófotózáshoz"
    Nem oda ugyan, de ketsegtelenul szubjektiven iteled meg a dolgot, ami teljesen ertheto, mert vegulis hobbid a tema. Az igaz, hogy nem vagyok makros, de azert kiprobaltam magam a temaban, ultem en is hosszu orakat a gazban, meg kulonfele novenyekben a hatso kertben tavasszal meg nyaron. Ezzel ooszevetve a portrezast (amiben szinten nem vagyon tapasztalt) sokkal osszetettebb es nehezebb mufajnak ismertem meg. Mivel hangsulyozom megegyszer egyikben sem vagyok tul jo, ezert inkabb tekints a velemenyemre ugy mint mukedvelo kritikusera. Ezzel a tapasztalattal a hatam mogott ami van, marpedig azert valamennyi van, ha most stilusiranyzatot kellene valasztanom, es egy konnyut de hatasosat szeretnek, biztosan a makrora esne a valasztasom, ellenben ugy erzem, hogy emberabrazolasban, portreban sosem leszek jo, akarhogyan akarom is sajnos.
    Egyebkent azt nem ertem, hogy miert szoritkoztok ennyire a studiora mint helyszinre, te is es m3ss is, mintha a studio lenne az etalon, meg egyebkent is vakukkal villogtatni olyan egyszeru. A portreknak jo ha 20%-a keszul studioban talan. Ahhoz tenyleg nem kell fantazia, hogy a szurke hatterbol levagjak, es ugy javtisak a kompon.

    Van egyebkent valami olyan emberekrol keszult fotod, amit itt meg is mutathatsz? A delutani kimaradt bogarak helyett szivesebben megneznenk :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák