Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz r6man123 #173184 üzenetére
Szerintem protein buzz(csokis vagy kakaós vagy miaz, vanilia nem jó) jól oldódik és finom, mhn még sokaknak, nekem az nem oldódott jól.
Esetleg néha Scitecnek szokott lenni 2820g as kiszerelelés 2350g árért, mindjárt sokkal jobb az egységár, de ez már ritka tavaly se volt már talán ilyen.
Aztán lehet van ami ami olcsóbb es ugyanolyan jó mint a protbuzz, nemtom. -
Vitee
aktív tag
válasz r6man123 #187363 üzenetére
"szalkasito" edzest az kulonbozteti meg a "nem szalkasito" edzestol, hogy kevsebb kaloriat viszel be etellel, vagy itallal a szervezetedbe, valtozatlan edzes / mozgas mellett.
Igy, amig nincs kifejezett celod, edzesterved, erre nagyon nehez valaszolni![ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz r6man123 #191470 üzenetére
nekem melatonin nem segített, de sok opció van, amit ki tudsz próbálni: triptofán, theanin, arginin, taurin, glicin, gaba (és még biztos van sok, más cucc is)
triptofán szerintem jó cucc, régen azt toltam, lefekvés előtt ill reggel is (stresszkezelésben extrém mód segít), egyetlen hátránya, h nehezen ébredtem (az első ~5perc kb mintha csak 1 órát aludtam volna, de amikor magamhoz tértem tök jól voltam)
gaba szintén nem vált be, akárcsak a melatonin.
a többit meg külön-külön nem próbáltam, csak egyben, "koktélként". az is elég ütős cucc és nincs meg a triptofán "jetlag"-je
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz r6man123 #191472 üzenetére
Ami kimaradt (nem tudom hogy sikerült): magnézium. Legalábbis engem az l-laktàt verziója baromira álmosít (ezért is álltam át az esti szedésére)
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Dorian
félisten
válasz r6man123 #191472 üzenetére
Én pedig lehet, h épp most készülök rácsúszni az altatóra
Próbálkoztam már mindennel, glicin, magnézium, aswaganda, melatonin... Van vmi hatásuk, igen, elálmosítják a zembert. Csakhogy nekem az elalvással csak nagyon ritkán van gondom, viszont az átalvás, és főleg a mély, nyugodt átalvás az problémás, és jobb esetben csak a nem túl mély alvás valósul meg, tökéletlenül, de kipihenem magam. Rosszabb esetben felébredek kora hajnalban és nem tudok visszaaludni, olyankor az egész napom full el van bszva.
A ZolEP viszont tényleg működik.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz r6man123 #191475 üzenetére
Esetenként, ha már 2 napja nem aludtam jól, szoktam bevenni egy felet, vagy ha durván rosszul, akkor egy egészet. Az a 30 db-os doboz amit februárban írattam fel, szeptember elején fogyott el, akkor írattam egy másikat, szóval azért igyekszem ésszel használni.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Peaceliker
addikt
válasz r6man123 #191481 üzenetére
Én meg ilyen házörző típus vagyok. Miden apró neszre felkelek. Gyerek nyitja az ajtót, ami amúgy csöndben mozog én már fent vagyok és nézem mizu.
És igen a másik amit te is írsz. Amikor szokásostol is rosszabb széria jön át alvásban már arra feszülök rá hogy nem fogok tudni aludni pedig kivagyok mint a szar, és emiatt nem is fogok tudni aludni... Mókás[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest