Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
énis nyomkodom sokat, de nem edzése, amugy engem az basz fel, amikor várok egy gépre, azmeg ott ül rajta és 3perce nyomkodja a telóját
amikor egy csaj meg kb 1kgal csinálja a a comb távolítást gépen ülve, kb 5perce 10sec/ismétléssel, és közben nyomkodja a teloját, azmár kb komikus
-
freaghill
őstag
Engem a társaságomban sokan nyomkodják a telefont. Hál istennek edzés közben nem, mivel a terem az kicsi és kevesen járnak, és akkor se olyanok..
Élőben akkor basz fel igazán mikor a gyerek akivel beszélek előkapja hirtelen és elkezd üzenetet írni, mert most írtak neki WhatsAppon/Viberen aztán a beszélgetést meg cseszheted, még a mondatodat is ott abbahagyhatod, mert úgy se fog emlékezni rá, hogy mit mondtál, illetve le is szarja szó szerint a mondanivalódat és ha ketten vagytok, ő meg csügg a telefonján, akkor meg te vagy a hülye mert nem akarsz/tudsz folyton a neten lógni.
-
őstag
-
kolosanyi
veterán
Én például pihenőkben edzésnaplót vezetek a telefonba. Kívülről tűnhet úgy, hogy csak buzulok a telefonnal, de megtehetem, otthon edzek.
---------------------------------
Amúgy a héten még nem tudtam lábazni, így bepótoltam, amint felértem a koliba. Atta, csak az a gáz, hogy nem bírok aludni, mert az edzés felpörgetett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest