Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benfolds

    őstag

    válasz Dare2Live #180547 üzenetére

    akkor én marha tehetséges vagyok. :DDD pedig tudom, hogy elméletileg magas hőmérsékleten, rövid ideig kellene sütni, de az a bökkenő, hogy mire kifehéredik a hús (serpenyőben, csíkokra vágva), addigra pont elkezdi kitolni magából a vizet, ha meg kitolta, akkor már kénytelen vagy addig sütni, amíg el nem párolog a kurva víz. a végeredmény fasza, száraz csirkemell. valszeg ott cseszem el, hogy egyszerre 1 kg-t akarok megsütni a serpenyőben, és mire mindegyik mindenhol átsül, az annyi idő, hogy elkezdni kiereszteni a nedvességet. még az a szerencse, hogy annyira nem zavar, ha száraz, úgysem magában eszem. meg inni kell rá evés közben jó sokat. :DDD :DDD
    amúgy ti nem okádtok a túrótól? úristen, hogy meggyűlöltem 2 év alatt...az egyetlen gyúrós kaja, amit megutáltam. amióta nem tudok edzeni, rá sem néztem. néha a tojásnál is rezgett a léc, de közelébe nem ért a túrónak. pedig amúgy a tejtermékeket imádom, minden nap eszek kefirt vagy joghurtot, sajtot is kb. minden másnap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák