Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
Befejeztem az almás cuccok gyüjtését, mert valaki beleharapott már mindegyikbe elöttem
Hordozható Mac gépek, iPodok és iPhone-ok (2G, 3G, 3Gs) eladóak
Lehetőség szerint egyben, sok extra ketyerévelSzerk.: Ha valaki pénzérméket gyűjt, van egy szinte teljes Londoni Olimpiai 50p csomagom is.
[ Szerkesztve ]
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
tserrof77
őstag
-
-
G@ben
addikt
AM2-es (3600+) és Socket 939-es (3200+) vadonatúj procihűtő valakinek?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok merre lehet kapni Győrben 18650 akkumulátort kapni 30-40Amper-eset?
Köszi előre is!
-
Sziasztok! Nincs eladó komplett(pc+monitor) gépe valakinek? a cél gta5 lenne(értelmes beállításokkal nem gtx 260-al stb )
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
vlcsko82
senior tag
Urak lenne egy ilyen újszerű hibátlan házikóm eladó hátha valakit érdekel Kicsit poros és nem került felhasználásra ventikkel együtt 4k
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
válasz sotetlovag97 #30114 üzenetére
köszi de kicsit olcsóbbak kellenének, meg komplett gépek(havernak ez kritériumxd)
-
Jazzos
őstag
HP Laserjet 3200 vagy hasonló nyomtatót keresek.
[ Szerkesztve ]
-
vlcsko82
senior tag
Lenne még itt egy eladó Lumia 830 hibátlan és független akit érdekelne
-
Kis Joe
senior tag
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e itt győrbe olyan társaság akik szoktak heti egyszer vagy max kétszer focizni? Lehet kispályás, nagypályás is a lényeg hogy jó kis foci legyen, esténként érnék rá s hétköznap jórészt
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Olyan győri vagy környékbeli embert keresek, aki gyakran utazik fel Budapestre. Egy PH-n vásárolt monitort szeretnék ha felhozna nekem Győrből Budapestre, természetesen megfelelő díjazás ellenében
Ha valakit érdekel a lehetőség, privát üzenetben beszéljünk a részletekről. Köszönöm! -
vlcsko82
senior tag
válasz NeoExDeath #30125 üzenetére
okiDoki rendszeresen jár Bpestre
-
BalooTM
tag
Üdv Mindenki!
Ha valakit érdekelne egy ilyen: Geforce 730 2GB Silent, Lowprofile, akkor ne tartsa magában, írjon privátot. Még van rá 10 hó garancia, dobozzal, két hátlappal...
Baloo
Letiltott telefonszámot nem veszek fel!
-
tserrof77
őstag
BalooTM
vlcsko82
Kis Joementek privátok
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
alitak
senior tag
Sziasztok, nincs-e esetleg valakinek szüksége némi eurora jó magyar forintért cserébe?
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
vlcsko82
senior tag
Keresek olcsón tabletet akinek van dobjon 1 pü-t
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó lapos lenne:
ASUS N53SV típus gyönyörű állapotban
15.6" HD led kijelző hibátlan karcmentes
Intel Core I7 2670QM 4mag+4 virtuális feld. egység
2X4GB DDR3 1333Mhz memória még bővíthető van még 2 üres memória slot 32GB ig
VGA:
1 Intel HD grafic 3000
2 Nvidia Geforce GT540m 1GB Vram
WD 500GB HDD HDS:100/100%
Akku üzemidő min 2 óra
Eredeti Asus 130w töltőadapterára: 79999Ft
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Eladó lenne egy WayteQ xTAB-70DCI típusú táblagép. Mindenével(doboza, papírjai és töltő).
Alig használt, mondhatni új állapot. Ajándék volt, de pár alkalommal lett csak használva.
19e lenne az ára, ha valaki ennyiért viszi akkor kap hozzá egy billentyűzetes tokot.Ugyanitt eladó lenen egy Casio Edifice EF-539-as karóra. Dobozában, mindenével, amit alapból is kapnál hozzá, ha boltban vennéd.Hibátlan, tényleg vadonatúj állapot, mivel akinek véve lett az visszaadta, azzal a mondattal, hogy neki nem kell.
Azóta a doboza rabja.Ha valakit bármi érdekelne, esetleg plusz képek, akkor nyugodtan írjon!
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Árazást kérnék.
Van egy bontatlan, eredeti zacskójában lévő Western Digital Scorpio Blue 1.0 TB-os vinyóm.
WD10JPVT modell.
Garancia már lejárt.
Mennyit lehet a reális ára?
Köszönöm.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Dryman
őstag
Eladósorba került kisgépem:
Asrock 960GM/U3S3 FX lap
Phenom II X2 550 BE processzor (3100MHz)
Artic Freezer Pro 64 CPU hűtő
4GB DDR3 1600MHz Memória
320GB 100/100 HDD
LG DVD író
Shappire HD5750 /512MB VGA
microatx ház, 350W FSP táppalÉrdeklődés, ajánlat privát üzenetben ha kérhetem!
-
Dryman
őstag
Jamba kollégától átvett, karácsonyra beépített, majd mégis nagyobb kell story-n keresztülment ASUS GT 740 OC 1GB videokártya eladó. A termékre 2017. december 03-ig van még garancia.
Eredeti dobozában, kézikönyvvel, driver cd-vel, számlával, garanciajeggyel....
érdeklődni privátban..... -
Dryman
őstag
Eladósorban alaplap+cpu páros
alaplap: Gigabyte GA A75M-D2H socket FM1
processzor: AMD A8 3870K APU (4 mag, magonként 3GHz)
processzorhűtő AMD gyári hőcsöves réztalpas hűtő
az alaplap hátlapi lemeze is megvan, tesztelt, kipróbált, hibátlan működésű a cucc.
érd.: privátban -
Dryman
őstag
Kereset szakit, aki javítana Opel G Astra 2 gombos gyári indítókulcsba lévő távirányítót!
Vásároltam hozzá új házat, és nyomógombokat. A hibás nyomógombok cseréje megtörtént, a nem éppen ideálisan kialakított elemtartó is a helyére került, látszólag minden rendeben van az elektronikai panelen, de mégsem akar megfelelően működni a cucc!
Valószínű a rádiós részben keresendő a hiba, de oszcilloszkóp, és megfelelő alkatrész hiányában nem tudok megbirkózni a problémával!
a kis áramköri lap vagy 50-szer átnézésre került, de semmi.....vagy nem jön ki jel a kódgenerátor ic-ből, vagy nincs ami ezt a jelsorozatot továbbítsa.
Akad valaki aki küzdött már ilyennel????
Esetlegesen mennyiért lehetne egy ilyen kulcsot pótolni??? Immo-ja megvan, áthelyezhető szerencsére....[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Győrben vagy kornyeken valaki tud kocsikulcsot másolni? Egy 2003as fiestarol lenne szo, annyi a szépsége hogy indotasgatlos a kulcs.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Kis Joe
senior tag
válasz kovacsroli #30142 üzenetére
Pápán tudok, de egy s.gg az illető. Ha nincs más lehetőséged, elküldöm hol.
Kb 20eFt-ért csinál.Szerk.: Dryman lehet neked is tudna segíteni, de általában teljesen új kulcsot tanít hozzá az immo-hoz
[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
válasz Kis Joe #30143 üzenetére
A fordnál azt mondták 12k a csupasz pótkulcs, a betanítás még +17k. A rendes távíránytós az összesen 62k Én azért messze nem ilyen összegekre gondoltam...jó, tudom nem pincekulcs, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
lacy86
addikt
válasz kovacsroli #30144 üzenetére
En egy villamossagi embernel is megkerdeznem
Anno nekem Debrecenben igy oldottuk meg ( reszben ismeros volt )
Konkret osszegre mar nem emlekszem! -
Dryman
őstag
Kereskedők által bevált gyakorlat:
Régi használt törött kulcs műanyag szárából immót kireszeled, kiveszed a kis okosságot, és beragasztod a zárszerkezet közelébe. Így folyamatosan ott lesz az immo, amikor a kulccsal gyújtást adsz a verdának az immo válaszolni fog, éppúgy mintha a kulcs műanyagjába lenne ágyazva....Így elegendő egy immo nélküli nyerskulcsot vásárolnod és arra másoltatnod a fogazatot....megúszod az immo másolását, tanítását, ergo csak egy kulcsmásolást fizeted...
én anno a Fősulihoz vezető utcában... átmész a Kossuth hídon és rögtön balró a gyógyszertár előtti zuhanós lépcsős kulcsmásoló...2003-as suziki stiftbe ott másoltattam kulcsot 6000-ért, az immot meg okosítottam a zárszerkezet műanyag borítása alá....és meg is volt oldva.... -
Kis Joe
senior tag
Nekem a táv nélkülit csinálták a 2007-es Fiestaba 20-22eFt-ért nyerskulcsal és tanítással, távirányítós nem hinném sokkal több lenne. Ebben egy elég gyenge minőségű sima nyerskulcs volt, de működik. Autósboltban 10-12-t mondtak a nyári nyerskulcsra emlékeim szerint.
-
stairmaster
tag
Hello! Marcal 1-en masolnak. Ikva utca talán.
-
sotetlovag97
tag
Plázában is van kulcsmásolás. De azt nem tudom hogy kocsi kulcsot is másolnak vagy sem. Szerintem egy kérdést megér.
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest