Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Megint keresek hőcsöves AM2, AM2+, AM3-ra való hűtőt!
most valami nagyobbacska kellene, 100Watt TDP-s procihoz kellene...
akár a gyári hőcsöves is jöhetne!
Köszi!
Dry -
-
-
Tarill
őstag
Vissza a matávot
-
Balinov
titán
Jaj, spúr haver anno őrületbe kergetett azzal a 3mpvel. 2 mondatot sokszor 2-3 perc alatt mondott el, a végén már kinyomtam a 2-ik 3-ik 3 mp után a picsaba..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
vízvezetékszerelőt tudna valaki ajánlani? Az a gond hogy folyik a wc és el kellett zárnom a vizet, szóval olyanra lenne szükségem aki nem 2 hét múlvára az időpontot!
Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
golya32
senior tag
válasz kovacsroli #29262 üzenetére
Ha folyik akkor cserélni kell az öblítő tartályt, szerintem. Egyszerűbb és gyorsabb olcsóbb.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
MR_Joe
senior tag
Pü megy, van megbízható emberke.
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
golya32
senior tag
válasz kovacsroli #29267 üzenetére
Akkor nem olcsobb a csere
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Fricó
aktív tag
Sziasztok, eladó Győrben a Nexus 9-es 1 éves tabletem top állapotban, tokjában, penge gyors, Android 7.0 Noguat fut rajta.
Info: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van eladó váltóolajam 2,5 liter. Eredeti, a mannol.hu-ról rendeltem.
Akit érdekel pü.
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó olcsó lapos lenne:
Lenovo R500 Típus Szép megkímélt állapotban
15.4" WXGA+ kijelző (Matt)
Intel Core2 Duo P8400 2x2.4GHZ
3GB DDR3 1066Mhz
VGA ATI HD 3450
HDD 160GB Sata2 HDS 100/100%
Billentyűzet Magyar nyelvű
Akku minimum 1 óraÁra 25K
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
golya32
senior tag
Valakinek eladó olcsó androidos telója? 4,8-5,1"
-
half333
őstag
Üdv! Nem tudom jó helyen jároke,ha nem esetleg tudnátok adni valami linket? Garzon lakással kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Jelenleg egy munkásszállón vagyok,és szeretném tudni h mennyibe kerülnek itt Győrben (csak bérelni szeretném).
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Szeretném a frissen telepített rendszeremet menteni, hogy probléma esetén vissza tudjam állítani.
Tudom, volt ez már téma, meg a google a haverom, de inkább valami kézzel foghatónak jobban örülnék. Gyors legyen, egyszerű, és lehetőleg ne mentse az egész vinyót... A C meghajtóm rendszernek fentertott 120gb-os SSD.
A ghostot néztem, de telepíthető verziót nem találtam...Köszi bárkinek, üdv.
[ Szerkesztve ]
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
aNorganiK_
tag
Hali!
Új vga vásárlás előtt állok.
Ti melyiket javasoljátok R9 390 vagy RX 460,470 vagy GTX 1060 3gb ?
--- too weird to live too rare to die ---
-
kiszi07
senior tag
válasz aNorganiK_ #29280 üzenetére
Mennyi pénzed van rá? Használt/új, mire kell? Nem értem a kérdésedet, mert nagyon nem egy kategóriába tartoznak.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
boogie84
veterán
válasz aNorganiK_ #29280 üzenetére
Ha van rá kicsivel több lóvéd akkor a 1060-at válaszd. Ha nincs akk rx470.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Bobrooney
senior tag
válasz aNorganiK_ #29282 üzenetére
pcx beakciózott vga-kat
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes aikidó vagy judo ruhát venni?
Esetleg valakinek lenne eladó 160-170 es méretben?Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
Balinov
titán
Sracok, letezik az, hogy ezereves Telekomos ADSL szerzodeshez adott Dlink 360R modemet T nem csereli ingyen, ha anyuek nemreg upgradeltek egy gyorsabb csomagba?
Azert ez nem kicsit pofatlan huzas
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
eladó 280 angol font napi középárfolyamon (351,86).
98520 HUF
Győrön belül házhoz viszem.
-
Dryman
őstag
válasz Balinov #29288 üzenetére
A múlt év szeptemberében járt le az a kormányzat által támogatott telekomos infrastruktura-fejlesztési projekt, ami a jó régi ADSL szolgáltatást, ADSL+ szintre emelte.(ADSL2)
Ehhez az kellett hogy a szolgáltatói és a végfelhasználói oldalon is eszközcserét hajtson végre a szolgáltató.
A cégnél sokáig küzdöttem a telekommal....mondván adjanak már gyorsabb ADSL-es net-et...jöttek is az elutasítások hogy a fizikai rézérpár adottságai nem teszik lehetővé.....aztán egyszer csak történt valami és megjelent egy szerelő a telekomtól, hozott egy adsl2+ modemet, majd 30 perces szolgáltatói központban végzett tevékenység...(a drót átkötése egy másik kiszolgálóra) után a 2,8M-ás net 9,6M-val szakít azóta is.
Ennek is kell örülni, mivel itt Gyárvárosban nincs más semmi alternatíva.Szóval ha cserélik a központban a kiszolgálót, akkor bizony cserélni kell a végberendezést is, nem is értem hogyan merült fel az hogy nem cseréli ki a sima modemet egy ADSL2-es eszközre.
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
Tisztelt opel tulajdonosok!
Adott egy 2004-es Signum, amiben 1,9-es DTH motor duruzsolt egészen hétfő reggelig, aztán indítózás után fekete füst és láng csapott ki a motortérből....
Mint kiderült a szívócsőszabályzó léptetőmotor és elektronikája megunta a helyes működést és egy pillanat alatt elektromos zárlattal karöltve leégett, magával rántva a teljes motor kábelkorbácsát, és mindennemű műanyag alkatrészt amire átterjedt a tűz....akkusarut lekapva egy vödör vízzel sikerült abszorválni a problémát.
Ez azon olasz fejlesztésű motorok típushibája melyett 2004-2005 között építettek be 1.9-es dízel Zafirába, C Vectrába, Signumba és még néhány Astra is kapott ilyen motort.
Ha a fedélzeti rendszer szabályzószelep (folytószelep) hibát jelez, akkor érdemes nem a hozzáértő márkaszerviz tanácsára hallgatni, miszerint" töröltük a hibát, ha mégegyszer jelentkezik hozza vissza az autót", hanem azonnal cserélni a problémás alkatrészt.
ßaszott xar helyen van a cucc, sok munkával járt volna a cseréje és az 80K-s eredeti teljes ár is elrettenti az ügyfelet, így a hiba törlésével megoldották...
Most elérkezettnek látom az időt hogy használt cuccok beszerzésével közel 180K-ból ismét guruljon ez a xarkupac, és ha tehetem azonnal el is adom.
Asszonypajti alatt ki is égett volna az útszélén az egész kocsi.... -
Coyot
őstag
válasz Dryman #29292 üzenetére
Az igen
Hát ha megcsinálod akkor inkább használd más nagy típushibája csak nem lesz már - bár nem ismerem ezt a motort.
Márkaszervízbe meg sose bízz, ott tartunk ha te nem olvasol utána akkor kb esélytelen vagy. Vagy kell egy normális szerelő az meg ritka.Amugy nekem mindig tetszett a signum aztán maradtam a passatnál, mert volt hozzáértő emberem meg jobban pakolható volt valamivel.
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
half333
őstag
Üdv! jelenleg egy munkásszállón élek. hallottam olyan valamit h aki 100 km-től messzebb érkezett igényelhet pontosan nem tudom a nevét,de úgy hallottam másfél évig kapnánk keretet albérletre. valaki valamit tud erről több információt,hol lehetne igényelni,valós-e a dolog,stb?
-
Dryman
őstag
válasz half333 #29294 üzenetére
Ez cégenként változik, legtöbbször a számlával igazolt albérleti költséged valahányad részét vállalja át a munkáltatód albérleti hozzájárulás jogcímen, ez nagyobb győri cégeknél 25-30%, és általában fél évig adják.
A négykarikás halálcsillagról nem tudok nyilatkozni, bár lehet téged is ő kerített hatalmába...[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
válasz half333 #29296 üzenetére
A városi önkormányzatnál tudsz igényelni önkormányzati bérlakást kedvezményes bérleti költséggel.
Nem akarlak elkeseríteni, de durván sorbanállásos a dolog, először a sógor-koma-jóbárát vonalon osztogatnak ilyen jogosultságokat, aztán a nem is rászoruló sógor-koma-jóbarát meg szépen kiadja drágáért....
Vannak ilyen bérlakások a városban szép számmal, 90%-ában lakottak is, aztán a lepukkant, lelakott, Kossuth-utcai meg megmarad üresen.
Arról nem is beszélve hogy ha jól rémlik korhatáros a történet, (28-éves korig....) egyedül élve csakis garzonra adhatod be a kérelmedet, az meg kihalási alapon kapható meg, ha nem állnak előtted 20-an sorba rá....
Szerintem önkormányzati albérleti támogatás forintosított formában nem létező dolog, aztán lehet hogy mégis csak jól titkolják....
Van egy ismerős csajszi, önkormányzat alkalmazza, kisebbségiekkel meg menekültekkel foglalkozó tevékenységgel, szóval saját alkalmazottja a városnak....segítettem neki egy ilyen lakásból, nagyobba és szebb városrészen lévőbe költözni....A csaj a lányával együtt él, de még nála is mérlegelték a bérlakási kedvezmény lehetőségét.....ezek után mit számít a 100Km[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Viofo A118C Full HD-s autós menetrögzítő kamera GPS modullal eladó! Érdeklődni privát üzenetben lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest