Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz Joker88 #29497 üzenetére
Nekem az egyik kedvenc helyem a Zöld Elefánt. De szombat este még a Komédiás is játszhat a belvárosban (csak találj parkolót).
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Dorien
veterán
No, még egyszer:
Alváz- és üregvédelmet csinált már valaki itt a kocsijára?
Tudtok ajánlani valakit a környéken, aki ezzel foglalkozik?A 2003-as Ford Focusomon csak pár apróbb felületi rozsda van, de nem szeretném, hogy elharapózzon...
Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz atos19881101 #29505 üzenetére
Köszi szépen!
Mennyi időt vett igénybe?
Kívülről mennyire látszott a kezelés?Wherever you go - go with all your heart.
-
atos19881101
senior tag
válasz Dorien #29506 üzenetére
Az autó állapotától függ. Az egyik autó szintén Focus volt amit vittem hozzá, de az siralmas állapotban volt. Annak kellett 1 hét kb. Hívd fel, és beszéljétek meg. De pontosat szerintem akkor fog mondani, ha emelőn lesz az autó (a Focus-ok azért alul szeretnek rohadni). Mivel a küszöböt is lefújták, így az látszott. De ha nem kéred, akkor elragasztják lejjebb.
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
Dorien
veterán
válasz atos19881101 #29507 üzenetére
Volt csápos emelőn a minap, alig van rajta pár tenyérnyi felszíni rozsda.
A szerelőm is vállal alvázvédelmet, de lehet, hogy ezt most valaki másra bíznám...
Köszi szépen az infókat!Wherever you go - go with all your heart.
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy ügyféltől kapott gép amit azért sajnálnék kidobni vagy elbontani, így eladósorba kerül!
ECS AM2+ alaplap, benne Athlon X2 5000B processzorral
80GB hibátlan sata Hdd, DVD író, Asus silent Geforce 6600 256MB VGA
a házikó egy szürke előlapos fekete microatx ház, ENligh 300-as táp...
működő gépecske, netezéshez gyerkőcnek, nagyinak.....
10K ???
érdeklődni privátban. -
G@ben
addikt
Eladó cuccaim: [link]
Ha valakit érdekel valami, írjon rám privátban, aztán megbeszélünk egy árat! (Igen, tudom, régi cuccok, dobjam inkább ki, stb, de hátha kell valakinek valami.)
Haver most hétvégén megy Bajára, el is tudja hozni, de szombat estig jelezzetek!Ugyanitt fenyő íróasztal, rajzasztal, betongarázs, betonsurrantó és sok más építési érdekesség eladó, csak még nem kerültek fel.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
mm00
aktív tag
válasz sladka_pani #29513 üzenetére
Vettem múltkor egy Telekomos mobilnetet 30giga forgalommal, de sajnos nem elég otthonra 1 hónapra (pedig filmeket se töltünk). A flottás prohardveres topicba szereztem egy korlátlan Telenoros sim-et viszont a Telekomos modemem valószínűleg szolgáltató függő. Azt hiszem elugrok a Telenorba egy modemért
-
G@ben
addikt
válasz bundilolo #29517 üzenetére
Ha kell valakinek, elviszi, ha nem, akkor megy a szemétbe. Megkérdeztem a múltkor a gumist, hogy mi a helyzet a régi abroncsokkal, mennyire szabad használni, ha a profilmélység megvan. Azt mondta, hogy ha nem a napon voltak tárolva, akkor nyugodtan, mert az öregíti nagyon, ezek meg egy raktárban vannak az árnyékban.
-
mm00
aktív tag
válasz sladka_pani #29516 üzenetére
Köszi, de időközben "megoldottam". Kártya nem kellett volna, mert sim-em már megvolt. (Vidanet rövidesen behúzza a vonalat, addig talán túléljük mobilnettel )
-
lacy86
addikt
A gyarvarosi uton levo Gumiszerviz-rol mi a velemeny?
Lassan a nyari gumit cserelni kellene. -
G@ben
addikt
Azért vannak emberek, akik pont csúszkálni vesznek gumit. Vagy építenek otthon játszóteret és ahhoz. Vagy edzenek a gumihajító vb-re. Vagy az autóra teszik, mert a sarki boltig pont megteszi. Ezek még mindig sokkal jobbak, mint a gyakran látott tükörsima, foszladozott abroncsok vagy akár a kínai noname márkák néhány példánya. És vittek már belőlük, tehát igény van rá.
[ Szerkesztve ]
-
vlcsko82
senior tag
Valakinek esetleg egy mobil vagy laptop olcsón Vegyétek-vigyétek
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Balinov
titán
halkan teszem hozza..egyebkent nem ertem ezt a szemettelepesdit, megneztem a hirdetesekben a kepeket, ennel joval szarabb gumikkal kozlekednek emberek. ha nincs kirepedezve ez szvsz meg mindig tobbet er valami szar csajniz papucsnal. Mind1, Gaben, remelem hamar elviszik toled mindet
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Fricó
aktív tag
Eladó egy csúcskategóriás Nexus 9-es tablet! Hétvégén Győrben megtekinthető / kipróbálható.
[link] -
kiszi07
senior tag
Nincs valakinek egy Surface Pro vagy valamilyen Surface terméke?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogy telefont mennyiért függetlenítenek hivatalosan a Telenorban?
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
kiszi07
senior tag
válasz sotetlovag97 #29530 üzenetére
15-20e Ft kb, asszem 2 év után lehet függetleníteni.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
sotetlovag97
tag
válasz kiszi07 #29531 üzenetére
Értem.
Most állok telefonvásárlás vagy váltás előtt és sok mindennel szemezgetek.
Csak ezert kerdeztem.Amugy valakinek esetleg lenne vagy tudna ajánlani egy jó adásvételi és letiltás elleni nyomtatványt?
Illetve az lehet gond ilyen ügyben, ha nem az adja el nekem a telefont aki vette, hanem akinek azt ajándékozta?Kokrétan egy apa kapta a fiától és az apa adja el.
[ Szerkesztve ]
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
kiszi07
senior tag
válasz sotetlovag97 #29532 üzenetére
Az adásvételivel szinte semmit sem érsz, jogilag nem tudsz vele ügyet intézni. (van egy papírod róla, hogy megvetted a telefont és ennyi) Írasd át a szolgáltatónál a nevet vagy idéztesd be a magadat. Az adásvételihez közjegyző is kellene amúgy. Tessék, direkt link.
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
Földelni Jó Kft. Győrladamér....[link]
hallottatok már róla?
Egészségbiznisz vagy temetkezési vállalkozás?
végre kaptak egy jó kis büntetést a hiszékenység vámszedői....
soha sem értettem hogy van pofájuk a beteg embereket mégjobban lehúzni az ilyeneknek....[ Szerkesztve ]
-
Rómeó
aktív tag
Ha valaki meg szeretné fogni az "Isten lábát"jó áron vegyen csúcs hardvereket! [link]
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
sagesz93
addikt
sziasztok,
van valakinél fekete előlapos hibátlanul működő DVD író? Az enyém már csak olvasni képes, és még néha szoktam írni lemezeket.... Fel tudom ajánlani beszámításra
-
xcel2000
aktív tag
Estét killégák!
Nincs elfekvőbe valakinek autos telefon tartója? Samsungot preferálnám első körben,deeee jólesz egy univerzális ami stabilan tart egy 5.5"os telefont!Akinél fellelhető az dobjon meg egy villanypostával!
KöszöntemAlku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
Rómeó
aktív tag
-
2thletme2day
őstag
Sony Xperia Z3 compactra nem érdekel valakit 100% eredeti Nillkin üvegfólia? Megvettem, de nem került fel a telefonra. A telefon már meg sincs.
-
mm00
aktív tag
Valaki eseteg nem szeretne innen rendelni valamit? [link]
Konyhai és fürdőszobai dolgok vannak, ha 40eur-ért rendelne még valaki velem, akkor ingyen lenne a posta
-
kovacsroli
senior tag
Hali
Van egy roka a társasház belső udvarában. Nem tud kimenni.
Ilyenkor kiket kell hivni? Tek?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
zsigee
aktív tag
válasz kovacsroli #29546 üzenetére
Nils Holgerssont
Amúgy nem tudom.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
MR_Joe
senior tag
válasz kovacsroli #29546 üzenetére
Nem tud pisilni a róka?
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest