Új hozzászólás Aktív témák

  • sladka_pani

    aktív tag

    Üdv!
    Eladó, de csak komoly vásárlónak: karc és teljesen hibamentes, alig használt Asus N53Ta laptopom még 16 hónap papiros garanciával! Komoly érdeklődés esetén újszerű Microsoft Comfort Mouse 4500 USB + jó kis vízhatlan táskát is az árba foglalok, melyeknek összértéke meghaladja a 10.000FT-ot!
    Adatai:
    CPU: AMD Llano A6 Quad-Core 2.3GHz
    RAM: 4GB DDR3
    VGA: ATi Radeon 6750M 2GB saját + 6520G 512MB integrált
    HDD: Seagate 750GB
    15.6" pixelhibamentes kijelző HD Ready, 2xUSB 3.0 + 2xUSB 2.0, HDMI, D-Sub, Bang & Olufsen Audio, 2MPix webcam, TV ant., LAN, Card Reader, DVDRW, Wifi, numerikus billentyűzet, asus gyorsbillentyűk, egy szóval minden ami kellhet!
    Pormentes, hangtalan, hűvös, bevállt gépről van szó! Minden téren tökéletes választás lehet, még a gamerféléknek is! Tuningbarát + alulfeszelhető!
    Akku üzemidő: negyed fényerőnél bő 6 óra! leggyengébb fényerőnél 7 óra 2 percről indul a visszaszámolás. Alulfesszel, órajelcsökkentéssel további üzemidők érhetők el.
    Jogtiszta Win7-tel adom (dobozos, sajátom)!
    Ára fix, mint a beton: 150.000 alatt nem adom!
    Sajnos most nincs alkudozás sem féláron, utánanéztem, be is áraztattam itt (189.000 jött ki az ármesternek). Lehet tesztelni, küldök képet, de csak olyan írjon, akinek van is pénze megvenni. Győr és környékére tudom szállitani, Győrbe ingyenesen! Még Karácsony előtt szeretném eladni! Köszönöm!

    ...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...

Új hozzászólás Aktív témák