Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Grande Ale #46155 üzenetére
Ha telen nem mesz a hegyekbe akkor boven jo a CC+ is. Az nyarias de nem tul uj fejlesztes. Egy Vredestein Quatrac vagy egy Goodyear jobb valasztas lenne, azok korszerubbek.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Volt egy kis szünet, most folytatom a keresést.
tboldi: Eddig abból sem találtam megfelelőt.
rbalint88: Köszi, ezeket megtaláltam! Az első nem tetszik (szerintem nem illik az autóra), a másodikon jóval szélesebb gumik vannak, a harmadik nem egy teljes szett, a negyedik sem tetszik (bár ezt nem találtam meg egyébként), az ötödik határeset, de mivel defekttűrő ezért inkább felejtős.
Ilyen MAM felnit ajánlottak most, de nem tudom, h ilyen áron milyen minőségű lehet?! Made in Germany - mondjuk ez biztató. Ez majdnem ugyanaz mint ami az előző M3/M4 Competition BMW-ken volt.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz bulikavagyok #46159 üzenetére
En a helyedben felhivnam a rozsadombgumit es a rackot is es kerdeznek abbol meg nem volt baj
-
Asbee
veterán
válasz bulikavagyok #46159 üzenetére
Nagyon jók a mam felnik, nekem is most az van, volt is már. Ha gondolod írj privátot, tudok ajánlani megbízható embert aki németből küld lényegesen olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
djbelo
senior tag
Találtam egy ilyet:Dunlop Sport All Season, mit szóltok hozzá? Gondolom nagyon új lehet mert alig találok róla infót. A mintája, más mint a 4s gumiké ez nagyon érdekes számomra.Méretembe is csak pár helyen van. Az ára is elég magasan nyit. Tesztet nem találok róla.
Jó lenne valami hasznos infó róla, mert magával a Dunloppal (nyári/téli) én maximálisan elegedet voltam.[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz djbelo #46170 üzenetére
Én a Goodyear Vector (középtélies)és a Vredestein Quatrac (inkább nyárias) közé kb középre tippelném, a mostani trendeknek megfelelően inkább kicsit a nyári felé tolták el az optimalizálást. Szemre, ami nyilván erős fenntartással kezelendő.
'designed to offer premium performance for mild winter climates'
Én nagyon várom, legalább olyan teljesítméynt várok tőle mint a Quatractól.Márkára gyűjtöttek össze a 4S teszteket, utolsó két évet érdemes nézni: [link]
Nagyjából Michelin, Vredestein, Goodyear, Continental, Hankook az erősebb versenyzők 14-16"on.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
A minta és a kereslet alapján sztem kár lenne oda célozni, az A005/CC+ is sokaknál azért esik ki, mert ha a briteknél több hóval találkozhatunk, már nem annyira acélosak (1-2 év után). A Qutrac sem acélos, de már használhatóbb egy picivel, úgy hogy nyári teljesítménye alig romlott (és még egy hangyányival odébb a télies felé a 4S^2).
Kb-ra
A005>CC+>Quatrac>4S2>>4S gen3>ASC>nblue4S[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Semperit speed-life 3-rol tudna vki kepet csinalni oldalrol?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
TommyY2
tag
Ma jött meg a Goodyear Efficientgrip gumiabroncs. Azért választottam ezt végül a Michelin Primacy 4 helyett, mivel arról sok helyen olvastam, hogy nagyon vékony az olalfala.
Nagyon meglepődtem, mikor a Goodyear-t megfogtam. Annak ellenére, hogy 88H-s (Extra Load), ez is nagyon vékonyak tűnik, úgy látszik, már mindenen spórolnak. Azért remélem, hogy beválik.
TommyY[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
Sok ilyen korú gumiból szakad ki a minta, nálam még a lamellák se nyíltak ki túlságosan és sehol egy repedés. Persze cserés, de ilyen állapotot egy 6. éves Dunlopnál (Winter Sport 5) láttam csak, meglepően puha anyaggal. Még járok vele vagy 1.5-2 hónapot, aztán jön fel a nyári. Koptatom, amíg nincs 30 fok.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Tompie
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest