Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenrok
tag
válasz molnarpeter #38650 üzenetére
Meg maradok az alunál tudom hogy az acélfelni könnyebb tud lenni , de azért én ragaszkodok az aluhoz
-
freaghill
őstag
Testvérem szeretne venni új nyári gumit.
Néztem az ADAC 2020-as nyári gumi tesztet, viszont ott nem volt ez a méret.Mi lenne az ajánlott neki?
195 50 15R a méret.Köszi
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Adott egy Dacia Logan II MCV autó.
16 195/55 ös gumi van rajta de 205/55-öst szeretnék rá az alacsonyabb ár miatt.
Több tipust találtam:
Momo
Laufenn
Debica
Nokian
Apollo
Barum
Fulda
HankookTi melyiket ajánljátok?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Richard!
addikt
Estét!
Ez mifélefajta felni lehet? Azon kívül, hogy nehezen tisztítható...Ma kezdődik életed háralévő része
-
kenguru99
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
TPMS emulátort próbált már vki? Bevált hosszútávon is? Van vmi ajánlott darab belőle?
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
Sziasztok! Létezik, hogy nincsen nexen n blue 4 season 215/45 r16 méretben? Nem találok, pedig nyáriban van nexennek ez a méret
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
Köszönöm, ahogy nézem még sima téli kleber krisal hp3 sincs ebben a méretben, na szépen vagyunk
rbalint88: ja néztem azt a méretet, még jó, hogy a nyár jön és nyári van rajta[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bul07
nagyúr
Ahogy nézem 2000 gyártás lenne
[link] és [link](#38680) mycso
Élőben is hatalmasnak tűnik a kocsihoz képest, vagy csak képen ilyen
kép[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Saccco
nagyúr
válasz Richard! #38661 üzenetére
MAK Volare eléggé hasonlít.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
eTrade
tag
AN nyárigumi teszt 2020 - Még egy teszt ahol a Michelin Primacy 4 nagyon jól szerepelt. Most már nagyon várom már hogy megérkezzenek a gumik. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
-
addikt
válasz Csabroncka #38689 üzenetére
Kicsit megijedtem, hogy ennyire "rossz" a conti pc6 eredménye. Aztán láttam a méreteket. Ennyi eltérést jelenthet a más méret (235/45/r17)
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
SPeti1984
senior tag
Sőt a TÜV süd teszt alapján ebben a méretben meg jobb a Goodyear sőt tartósabb is.
Igaz eddig sokat nem mentem az autóval mióta ez az új GoodYear gumi felkerült de valóban jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
1x-2x leírtam itt, hogy a használtan vásárolt autómhoz kapott, félig lefutott Michelin Primacy 4 a legjobb gumim evör (235/45R17); egyszerre tapad és komfortos, csendes, nagyon jó az összhatás.
A felnik felújításának idejére kölcsön kapott kerekeken 215/50R17 Conti PC6-ok vannak, sokat nem mentem még velük (60-70 km), azt is városban, ezek is komfortosak, ellenben hangosak. Racse még nem volt. -
addikt
válasz focvis #38696 üzenetére
Adac teszt szerint is jelentősen hangosabbak a conti, mint a michlen.
Azt azért tudni kell, hogy 1-1 gumi azért is lehet hangos, amiért fűrészfogasra kopott. Nálam ez volt. Teszt szerint ha minden igaz 1,5dB volt hangosabb a konti.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
veterán
válasz kleinguru #38697 üzenetére
Szép állapotú a Conti szett, ránézésre jó 6 mm-esek - nincs is pofám nagyon gyilkolni őket (kölcsönbe kaptam), jó a kopásképük, 2017-es sütés.Amúgy a racsing összehasonlítás nem lenne fair: 215/50 VS. 235/45.
Simán vállalható, jöhetne, de a Primacy 4 jobb (számomra).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851