Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
What are you talking about?
Tök jó játék lett, üti az első meg a második részt is, szerintem teljesen 2012-es szint. Mivel eddig idén nulla értelmes játék jött ki (Diablo III engem nem érdekel) így eddig simán év játéka.
Az hogy szarul fut PC-n egy dolog, többség úgyis konzolra veszi, ott meg jó, játékgyártók leszarják magasról sajnos.Tirexi: Egyébként milyen PC-n, GTA4 filling? Mert ha igen nem is fáradok vele, egy kártyával az 1440p úgyis húzós lenne. Ha szar, akkor marad X-re.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BeLucZ
addikt
ez most komoly? pedig azt hittem hogy normálisan, igényesen meg lett írva pc-re!
vagyis ezt hangoztatták hogy ezernyi konfigon le lett tesztelve a leggyengébbtől a legerősebbikig, hogy jól menjen, de ahogy látom akkor a marketing hadosztály ismét magasra tette a mércét
azért az hogy 680 SLI-vel van olyan rész ahol 40 fpsed van úgy hogy mind2 gpu tökig van terhelve, úgy hogy mégcsak nem is 1440pben vagyunk hanem gondolom full hdban tolod, ez nevetséges de nagyon..... -
BeLucZ
addikt
mert tényleg aláírom hogy amiket láttam videókat abban kurva jól néz ki a game, de hogy ekkora árat követeljen az borzalmas most komolyan a világon hány ember rendelkezik 680 slivel ? és még nekik sincs meg a min 60 fps akkor mi kell neki ?
én a 480ammal elbujhatok a föld alá kb, lowon pedig tuti hogy nem fogom tolni, akk inkább kihagyomna de megvárom hogy milyen lesz azt akkor mondok végleges ítéletet, de Tirexi szavai nem túl biztatóak számomra
-
-
BeLucZ
addikt
mert tényleg ha nem emelted volna ki külön hogy mind2 vga fullon volt terhelve akkor nem szólnék egy szót sem de így....
ezekszerint egyből van sli profile, remélem picit javitanak majd a teljesitményen egy 20 patch és 4 driver múlva
cpura mennyire érzékeny a game?ui: mondjuk most olvasom az nv honlapján hogy ők meg dícsérik hogy milyen jól optimalizált és hogy 1 db 580assal elég klassz értékeket kapnak 1080p max settingsnél 4x msaa mellett!
és hogy nagyon jól optimalizált meg jó textúrák szép hangok stb.kíváncsian várom hogy nálam is hozza e ezt....
[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
Hát itt nem 40 fps van [link]
-
Cybertrone
veterán
válasz gainwardgs #2708 üzenetére
De nem is alapon mennek a kártyák... szerintem nála alapon mehetett... de meglesem nem soká én is..2 ill 3 kártyával is!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
gainwardgs
veterán
válasz Cybertrone #2709 üzenetére
Nembaj nekem ugy is menni fog 1280-ba 1 db 680 -al is
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz gainwardgs #2710 üzenetére
Már épp túltettem magam ezen a felbontáson a múltkorról, ne má, vegyél egy szép moncsit, hidd el más perspektívában fogod látni a játékokat!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Tirexi
addikt
válasz gainwardgs #2708 üzenetére
Nagyon kamu szaga van ennek a videónak...
Itt egy kép a VGA-król és a CPU használatról nálam: [link]
Ja és hogy miért mondom azt hogy kamu? Mert a beállítások szerint a game 1080p-be megy de a videó hogy a fenébe hogy csak 720p??
Biztos rosszul konvertálta át egy ilyen géppel mi? Na ne fárasszatok.
Ráadásul 120Hz és Vsync On?? Mi van?
Ha Vsync on akkor hogyan kap több FPS-t mint 120?
Nekem ha Vsync On akkor fix 60FPS a max MINDEN játékban.Ennyit az ilyen noname videó feltöltőkről...
Sztem a Setting-hez nyomni kellett volna egy Apply Changes-t.
-
gainwardgs
veterán
válasz Cybertrone #2711 üzenetére
Jó az 680 láz van nekem is kell 1
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha arra a 40 fps-re gondolsz, amikor a csaj megy a videóban 2:30-kor, akkor arra a tesszelláció csökkentése a megoldás. Kivégzi a rasztert, mert sok karakter kerül a képernyőre. Ezzel a raszterizálással töltött számítás 60-70%-a csak felesleges kalkuláció, aminek nem lesz eredménye. Erre érzékenyek a VGA-k, mert órajelenként maximum 32 pixelt tudnak raszterizálni (legalábbis a felsőkategória). A Kepler/GK104 ezt négy külön blokkal teszi, ami tovább rontja a hatékonyságot. Esetleg csökkentsd az MSAA-t, mert az élekre dolgozik. Sok éllel az is megdöglik.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Löncsi
őstag
Aki nem csak fröcsögésre vágyik.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem gáz, ha csak ott 40 fps, ahol a videóban mutatja. A DX futószalag a raszterizálást kivégzi, ha a háromszögek kisebbek 16 pixelnél. Csökkenteni kell a tesszellációt. Ezt nem lehet majd észrevenni, de a háromszögméretet 16 pixel fölé tolod. Ezzel a raszterizálás hatékonysága nem 20, hanem 90% lesz. Nyilván nem mindegy, hogy a számítások nagy része felesleges, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Tirexi
addikt
Magyarán szólva az én mérésem a helyes.
Még két kép a skálázódásról:Ja és itt már 8XAA-van.
Szerk.:
Ja meg az nem tom mennyire számít de nekem a driver-ben az Anizotróp mintaoptimalizálás KI van kapcsolva.
Miért?
Mert egy két játékban csúnya lesz tőle a fű. Recés vagy milyen.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
~1 fps-t lehet vele nyerni. De amúgy az nem anizo mintaoptimalizáció, hanem trilineáris, bár a neve anizó, de az mindegy. Az Anizonál mip-map szűrést lehet optimalizálni. Az még kevesebb teljesítményt hoz. Lényeg, hogy nem sokat érnek. Kis kártyáknál persze nyilván többet lehet velük nyerni.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
Szerintem is, a másik videóban 200+ fps kicsit soknak tűnik.
8X MSAA-val korrekt az az érték. (Az nV is csak dual GTX680-hoz ajánlja ezt a beállítást)
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Korrektnek nem mondanám, de valahogy el kell adni az Multi-GPU-s konfigurációkat. Az NV-nek most az IGP-kkel nem kell törődnie, így úgy állhatnak hozzá a fejlesztésekhez, hogy legyen magas a gépigény. Ez most stratégia lett. Természetes, hogy a cégek a saját érdekeiknek megfelelően próbálják befolyásolni egy-egy játék gépigényét. Az IGP-kkel az NV nem tud mit kezdeni, de legalább el tudja érni, hogy vegyél mellé VGA-t. Vagy azt éri el, hogy veszel egy konzolt, mert eleged lesz ebből az egészből. Kétélű fegyver ez is. Más választás persze nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
Korrektnek nem mondanám
Akkor írj jobb motort.
Gondolom ez a motor Deferred Render-t alkalmaz, ott pedig az MSAA gyilkolja a teljesítményt. (mint pl. BF3-ban)
[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
Vagy azt éri el, hogy veszel egy konzolt, mert eleged lesz ebből az egészből. LOL fején találtad a szöget bár aki egy kicsit is jobban ért ezekhez a dolgokhoz, nekem mondjuk egyből a Gears of War 3 jutott eszembe oszt nyomtam utoljára, hát a 30 másodpercenkénti fps zuhanások 50 ről 10-re igy a konzoltól még nagyobb és vörösebb a fejem , hát inkább ezek helyett tényleg egy pisztolyt vennék..... na vissza a 680 TOPIKBA esetleg még Cybertrone eredményeit várjuk ?
-
gainwardgs
veterán
Ezért kár volt 1 millát költeni a gépre +sli
Amugy nem vmi nagy xám a grafika se, rockstar minőség
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Rage motor? Az biztos nem használ tile-based deferred rendert. Nem férne bele Full HD-ben 1,5 GB memóriába. Legalább 2, de inkább 3 GB kellene neki 8xMSAA mellett. Szerintem a Rockstar maradt a partial deferred rendernél. AA-ra itt van jobb megoldás. SRAA-val irányított MLAA. De az FXAA-t is lehet irányítani, mivel a motorba van építve, így ez is megoldható lett volna. Esetleg GBAA.
Persze jó az MSAA is, hiszen opcionálisan ott az FXAA. Választás az van. A gépigényen viszont ez meglátszik.[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
FXAA egy post-process élsimító eljárás.
Előnye, hogy piszok gyors, viszont nem ad olyan jó képet mint az MSAA, kicsit elmossa az egész képet (amúgy keverni is lehet az FXAA-t az MSAA-val). Játékból vagy driverből bekapcsolható.[link]
BF3-ban az FXAA, Antialiasing Post néven van berakva.[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Én is megnéztem. Teljes maxon képe enyhén akadni. Fps-t nem tudok, mert az Afterburner nem igazán akar vele együttműködni.
I am having fun staying poor.
-
H.Ezredes
őstag
Az új cél egy Asus GTX680-DC2T-2GD5 Valakinek van róla tapasztalata ???
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Drizzt
nagyúr
válasz H.Ezredes #2732 üzenetére
Nekem, olvass vissza. Nagyon gyors, csendes, de ha nem jól szellőzik a házad, akkor nem csendes. Most nem tudom hol kapható, én iIponban vettem, amíg volt. Amint megrendeltem, le is került az oldalukról, úgyhogy nem lehetett sok.
Más téma:
az MP3 nem támogatja normálisan a widescreent? Azért ez így eléggé szégyen 2012-ben. Mit rontottak el? sg.hu-n is írja mindenki, hogy rossz a képarány.
Hopp, a 680-at benéztem, bocs.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
H.Ezredes
őstag
válasz gainwardgs #2733 üzenetére
Azt nem tudom még terv. Addigra meg lesz használt / új biztos / remélem
(#2734) Drizzt
Olvastam de neked 670-ed van bár azzal is kibékülnék most hirtelen 3DMark11-en szép eredmények születtek
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Drizzt
nagyúr
-
Cybertrone
veterán
válasz gainwardgs #2739 üzenetére
Nincs ra szukseg, a ref halk es huvos!
-
gainwardgs
veterán
válasz Cybertrone #2740 üzenetére
82 fok az nekem nem hűvös főleg h jön a kánikula, meg a süvítés se a kedvencem.
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz gainwardgs #2741 üzenetére
Azt megértem...
-
senior tag
buggos lett az élsimitás Max Payne 3 ''
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
buggos lett az élsimitás Max Payne 3 ''
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
Nekem minden csutkán sincs gond, csak úgy nehézkes a videó felvétel
de én első 1 órát úgy toltam végig ... semmi gond nem volt► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
gainwardgs
veterán
Na már megint kezdődik...
-
Tirexi
addikt
válasz gainwardgs #2747 üzenetére
A végén kiderül hogy 1db 7970 leveri a 2db 680-at.
Hű kell nekem olyan kártya!!
Ja nem bocs, volt már és a közelébe nem ért... -
gainwardgs
veterán
-
senior tag
Azért nem átlag 40-46fps el megy minden maxon
legalább nekem nincs gondom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest