Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
A tisztánlátás végett a Rev. 2.0-nak is van hangja a Windows logóig, mert addig szerintem 100%-on pörög.
De az tény, hogy ez nekem jobban bejött és tényleg nagyon jó kártya a Gigabyte GTX760. (én Asus GTX660Ti-ről váltottam)[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Shodan
addikt
Zotac 760 OC vagy AMP-al rendelkezik valaki , mennyire hangos ez?
Az egyetlen értelmes review amit találtam, abban nem éppen dícsérik. Jobban melegszik vele mint a ref hűtővelwww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
találtam egy elég jó kis összehasonlító vidit:
http://www.computerbase.de/videos/2013-07/zehn-geforce-gtx-760-im-lautstaerkevergleich/ [link]
Az ichill és az msi brutál halk a zotac kb közép kat, a referencia hűtőhőz képest azért halkabb de nem valami hatékony.
Viszont azért nézegetem ezt mert jó kis kompakt méretű nem ilyen b@aszom nagy hosszú mint a többi.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
synthattik
aktív tag
válasz viktor82 #21710 üzenetére
A proci ebben a tesztben nem túl sokat számít ,ha alapon hagynád akkor is ennyi lenne az eredmény,inkább a videókártyát rángasd meg,arra szntem többen kiváncsiak köztük én is.
Ha jó, olvastam az adatlapodon msi gaming a kártya,milyen a hűtés rajta?jól hűt,hangja?[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
válasz synthattik #21711 üzenetére
Igen MSI-m van a kártya hangtalan mint alapon mint terhelve!
Csinálok kis OC-s tesztet”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
viktor82
őstag
válasz kristof123 #21714 üzenetére
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
senior tag
válasz kristof123 #21714 üzenetére
Igen,az én Gigabyte 770-em is húzáskor 54,6FPS és 2286pontot csinált!
Gigabyte 770-től még ennyit nem láttam itt senkinek! De aztán lehet hogy van akinek ennél jobban megy,csak még nem mutatta meg nekünk! -
Erdei88
veterán
válasz ->Raizen<- #21717 üzenetére
Mi ez a játék?
szerk: Kár, hogy nincs üvöltve röhögős smile...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nálam is jártak a "szellemek",de sajnos ugyanúgy mint a BF4-nél,ennél sem ír ki semmit a rivatuner...
(úgytudom a 64bites játékoknál nem működik)
Fraps kiírta hogy mennyi FPS-el fut,de ott nálam a legkeményebb csatajelenetnél sem esett 45-50FPS alá.
Átlagban a 70-75FPS mondhatni megvan!
Amúgy nem lett egy nagy eresztés ez a játék! S közel nincs olyan szép,mint a BF4,ellenben még kicsit több helyre (28,9gb) is telepedik fel,mint a BF4.(28,2gb) -
->Raizen<-
veterán
válasz Howkeddlee #21719 üzenetére
Playclav 5 -el íratom ki az adatokat.
-
ricshard444
veterán
Hagyjuk már, fogadni merek, hogy 2GB-s kártyával is lazán megy maxon
Ez még mindig a régi motor és már sírna mindenki minden fórumon, hogy nem elég a 2-3GB-s kártya.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
senior tag
válasz ricshard444 #21721 üzenetére
Nekem 2gigás a giga770-em,de nálam semmi akadás nincs a Cod Ghostban,és szépen is fut!
4x élsimitás,extra és high beállítás,minden a maxra felrakva. -
SzlobiG
félisten
válasz ricshard444 #21721 üzenetére
Bugos telefoss@ a vramot akármennyid van.
-
ricshard444
veterán
válasz Howkeddlee #21722 üzenetére
Igen Abu már írta, hogy memória szivárgás, szimplán nem üríti a memóriát a motor úgy ahogy kéne.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
kristof123
őstag
válasz Howkeddlee #21722 üzenetére
"nálam semmi akadás nincs"
Nálam van. : D De ez egy szörnyűség (játék). -
kasa85
őstag
Jó ha van az is Cod ok nem arról híresek viszont bizakodom,hogy van már benne mivel 30gb a játék csak maga.
Ekkorát még a GTA5 sem fog foglalni.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz kristof123 #21725 üzenetére
Néhány textúra a quake 3-as korszakot idézi de még azt is alaposan alulmúlva!
-
kristof123
őstag
válasz ->Raizen<- #21728 üzenetére
Az nem is lenne baj, ha olyan élvezetes lenne, mint a Q3. : DDD
-
n.gab
aktív tag
Szerintem ez egy fos. Multiját toltam. BO2 százszor jobb.
Simán ment. Minden maxon.
Nagyok a pályák. Tele van bújkálos részekkel. Amit ki is használnak.
Sok futástól elfáradt a lábam is. Volt olyan,hogy 2percig senkivel nem találkoztam.Single player. Gpu 99% 2000Mb fogyott kb minden maxon. 70°C volt a kari kb.
-
kasa85
őstag
Álmodok sajnos
Ez lett a végzetem a következő 60GB lesz,és lesz egy két ficsőr ugyanazzal az ezeréves hulladék motorral boltba meg eladjak 14 ezerért[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Casanova*
veterán
Call of Duty Ghosts тест GPU gtx770 fullon csak csak csak 51 fpst tud. nagyon kevés. mekkorát ugrott a gépigénye az előző codhoz képest.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz kristof123 #21737 üzenetére
gtx770-el fullon fix fix 91 fps-nek kellene lennie. eléggé elkúrták a codot. lenovo y570 laptopom van. bo2 fullon simán ment. ghosts full lowon alig megy, nem játszható. durva!
(#21738) Gyufaaa : elment a kedvem ettől. erősen gondolkodom xbox one vételén. csak 170k.ezen szépen futnak a játékok,sok évig nem kell hozzányúlni. jó erős pc. min. 330k és pár év múlva kuka.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Erdei88
veterán
válasz kristof123 #21740 üzenetére
Nem sajnálod, hogy annyi pénzt kifizettél értük?
-
törölt tag
Srácok, valaki tapasztalt már itt olyat hogy a VGA nyákja egy picit meghajlott?
-
törölt tag
válasz ricshard444 #21744 üzenetére
Hát jah! Engem pl zavar! Nem lesz baja a karinak?
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Új videókártyát szeretnék venni.
Egy i5 4570 mellé tenném. GTX 760-at szereték kb 70 K-ért. Melyik a legjobb vétel?
Illetve elég lenne mellé egy Corsair CX 430?Köszi a segítséget előre is!
-
Faterkam
addikt
Szerintem, (de ez csak az én véleményem) 70eFt sok egy Gtx760-ért. Újonnan 85eFtért már Gtx770-est lehet venni. Használtan meg 70eFt-tól. Én max 60eFtért vennék 760-at!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest