Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
Valaki próbálta már az új beta driver-t BF3 alatt? Mert nálam Tomb Raider esetén hozott plusz FPS-t, de BF3-nál a minimum FPS-em kevesebb (-10FPS ) és néha kicsit mintha laggolna is, nem olyan folyamatos. Ha visszateszem a legutolsó WHQL-t, akkor nincs lag és szép folyamatos. Valakinél hasonló tapasztalat 670-el?
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Nesze neked jó driver meg patch, tudok vele kb 20 percet játszani aztán kifagy ugyanúgy tuning nélkül...
5 perc helyett ez igazán remek, de nekem ne fagyogasson[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Rexcor
őstag
válasz ricshard444 #13053 üzenetére
Érdekes ez a kifagyogatás, nekem még sose jött elő, mondjuk nem volt túl sok időm vele játszani.
-
Rexcor
őstag
válasz ricshard444 #13055 üzenetére
Nekem is lenne kedvem, de időm nincs.
Itt sorakoznak a játékok október óta, ( NFS, AC3, FC3, Hitman, Dishonored, TR...) és egyiket sem sikerült még kijátszanom. Az AC3-ba megvan a 28% és ezzel jutottam a legtovább. -
Rexcor
őstag
Az az egy jó ezzel, hogy megveszem megjelenéskor a játékot és kb 2 hetente tudok velük játszani 1-2 órát vagy még annyit se, de legalább addigra kijön rá normális driver meg patch. AC3-nál is az elején amikor elkezdtem néha beszaggatott Bostonba most meg vaj simán megy mindenhol.
Még a C3-at se tudtam kijátszani pedig már megjelenés előtt megvolt a game előrendelés miatt, pedig ahogy hallottam nem valami hosszú a játék. -
keIdor
titán
válasz Lézerparaszt #13032 üzenetére
Lejössz netről, akkor nem tesz fel drivert.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Lenne valakinek kedve egy gtx 670 vs hd 7950 vagy gtx680 vts 7950 összehasonlításnak? Csinálnék belőle egy logoutos cikket. (akivel csináltam volna az meghiúsult) Kb azonos konfig kellene az enyémmel, HT-t le tudok kapcsolni. Pár játékról lenne szó maxos vagy közel maxos beállításokkal. Aki tudna segíteni az privit írjon pls. Természetesen nekem van a 7950. Köszi![ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Akinek nem eredeti a Tomb Raider annál fagyhat a játék szar a törés.
Mikor tölt akkor szokott kilépni exe hibával nálam is ez a helyzet állítólag eredetinél nincsen ez.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz ricshard444 #13063 üzenetére
Átpártolsz
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz ricshard444 #13065 üzenetére
Az a jó ha itt tanyázol
Persze engem is vonz a másik oldal,de ha belegondolok milyen a szoftveres része kiráz a hidek.
Pedig eladhatnám a kártyámat egy 7970 simán beleférne a keretbe bár vannak ellenvetésem.
Majd ha gondolod,és van időd privátba dobhatnál mik a tapasztalataid az új HD7xxx szériáról érdekelne mint össze hasonlító teszt a jelenlegihez képest
Valami miatt nem vagyok nagyon kibékülve a mostani kártyám szín világával hiába állítgattam valami miatt AMD Radeonon szebben mutatott minden alapon.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Rexcor
őstag
válasz ricshard444 #13063 üzenetére
Amúgy nem 7950CF-ed volt? Hogy lett ebből 690?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
GTX 670 vs HD7950 közötti különbségre szeretnék rákérdezni (anélkül, hogy háború robbanna ki). Jól látom a tesztekből, hogy nincs nagy különbség? (hol ide - hol oda áll a zászló) - de gyakorlatilag pariban vannak ugye? 7950-em van most, elégedett is vagyok vele, de mindig is nVidiás voltam, meg főleg TWIMTBP játékokkal játszom. A lényeg, hogy visszahúz a szívem
[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
omikron23
senior tag
válasz tikshow #13070 üzenetére
Ezt a nagy baromságot honnan veszed? Ha olvastál volna teszteket ilyent nem mondanál... Az áruk lehet, hogy "pariban" van, de a 7970 teljesítményben jobb a 670-nél...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Krakesz27
tag
http://www.asus.hu/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/#overview érdemes ezt megvenni?
-
Rexcor
őstag
válasz Krakesz27 #13074 üzenetére
Szerintem érdemes megvenni, nekem is ilyen van és nagyon szeretem, de a többiek úgyis mind a Lightning-ot fogják ajánlani. Az eddigi legjobb kártyám.
freestyée : amúgy nem 3 slottos hanem csak 2,5 és jobban hűt mint a lightning és csendesebb is. Nincs róla semmi negatív vélemény, SLI-hez nyilván nem a legjobb de 1 kártyás rendszerekhez nagyon jó, nem cserélném el MSI-re soha.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz Rexcor #13078 üzenetére
Most nem keresném elő de láttam ilyen kommenteket hogy "Építkezéseken téglának való"... úgyhogy erre hagyatkozom saját tapasztalataim nincsenek. A lightningokkal semmi gond nincs... én voltam a balpénisz és a procinak túlzottan ingadozott a fesz azért fagyogatott, a Tomb Raider pedig más tészta. Én csak pozitív véleményt tudok nyilvánítani a lightningról és nem mondtam hogy nem éri megvenni csak láttam előzőleg negatív véleményeket.
-
ricshard444
veterán
Nem kell megsértődni, ilyen ez a szakma...
Vannak dolgok...
-
Rexcor
őstag
válasz WaterWawe #13084 üzenetére
Nekem nincs semmi bajom a tanácsoddal meg amit írtál mások véleményéről csak már elég vicces, hogy ha valaki beír ide, hogy milyen 680-at vegyen akkor utána 2 perc múlva jön a 20 hsz, hogy a Lightning... Semmi más opció nincs sose csak az MSI. Lehet, hogy tényleg ilyen király meg minden, de nekem soha az életbe nem lesz semmilyen Lightning-om ezek után az biztos. Csak azért se veszek. Egy életre eleget hallottam róla.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hm hm..azért nem egy túl nagy a választék a 680ak illetően,sokkal nagyobb a 670esek között...gyakorlatilag amióta vcore limit van, a ref. pcb is vígan elviszi még oc is fér bele...a hűtésen lehet csak kb vitatkozni,én ezért is nem vettem slire 680at...annyira kevés van a 670sli 680sli 690 között teljesítményben hogy ahol egyik is lefekszik ott a többinek sincs értelme...de ezt meg merem kockáztatni a 670vs680 között is.... amelyik 670 ref 680 nyákra építkezik az 5%-on belül tud maradni a legerősebb 680al is.
Nem akarom bántani a 680 tulajokat sem miért azt vettek amit vettek...bár ha jól emlékszem ugye először nem is bolt nagyon más csak 680 a 670 mintha később jött volna...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ForRedGlory
félisten
Uh... az új Nvidia Beta driver mocskos sokat dobott a teljesítményen. 2560x1440 Ultimate előtte 46 fps, utána 67 fps (nem a patch miatt, patch után mértem mindkettőt)
[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
válasz ForRedGlory #13088 üzenetére
Én is meglepődtem rajta mennyit dobott, látom az NV még mindig tud drivert írni
-
boogie84
veterán
válasz ForRedGlory #13088 üzenetére
Mindenben javult majd 40%-ot?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
haddent
addikt
válasz ForRedGlory #13091 üzenetére
Szerintem a megoldás kb. abban rejlik, hogy az open compute vagy valami hasonlóra írt TressFX -et átdolgolzták kicsit, hogy menjen szépen CUDA -n
De persze attól még nagyon jó, vicc, hogy ebből a kis "selejt" szériából mit ki nem hoznak, tényleg -
Tirexi
addikt
válasz ForRedGlory #13093 üzenetére
Mégis hogyan máshogyan?
Ez érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest