Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Frame Rate Targetet használja valaki precision 4-ben?
Ha jól sejtem arra van, hogy beállítom 100 fps-re, és fölé nem megy. De van ennek valami hátránya?
Remélhetőleg nem lesz tőle olyan input lag, mint a vsynctől.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Tirexi
addikt
-
-
ETOM
addikt
Most néztem meg én is jobban win7en nekem is 1.000 milisecond az alap vagy mi a franc.. és 0.500-ra viszi le. Gondolom ezért nem éreztem drámai változást. Win8-n meg van valami új energiagazdálkodás azért lehet magasabb bár csak tippelek.
Itt olvastam bár lehet keverem: [link]
De ezek is állítgattak valamit. -
ForRedGlory
félisten
Kezelhetetlen az a hőmennyiség, amivel a 3-way SLI jár. Besül a harmadik kártya léghűtés mellett, de legalább van benne bika
Vízhűtés kell ide (merre lehet venni?).... Crysis 3 alatt 95 fok befigyel, tojást simán lehetne rajta sütni.
Skálázódás miatt érdekes lehet, hogy ezt tudta a sima GTX 670 SLI
[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
válasz ForRedGlory #12811 üzenetére
Több mint 25k graphic score. Itt valami nagyon nem stimmel, 1500Mhz-en mennek a kártyák?
Ja most látom, hogy 3db, azt hittem csak 2[ Szerkesztve ]
-
Brenyo
tag
Kis segítséget kérnék, mert magamtól már nem tudok tovább okoskodni ezzel kapcsolatban, ráment a fél napom de semmi
670 SLI-ről van szó:
Precisiont használom, beállítok neki egy overclockot. Ez javarészt nem működik, csak a memóriára, a gyári alatti értékeket állít be (706 Mhz) Profilt csináltam, be is állítottam 3D-hez de még 2D-hez is. Újra is telepítettem precisiont, de semmi változás, elvileg semmivel sem akad össze.
Eddig ok. GPU-Z vel is mérem közben, itt már 914-et ír játék közben, de ez még mindig kevés a beállított 1110-hez képest. Power target 115%-onAmikor 706-ot ír nagyon sűrűn fagy a TR, mikor a normális clockokat végre beadja akkor megy minden gond nélkül... (legalábbis ezt vettem észre)
Bármi ötlet? -
WaterWawe
őstag
Emberek segítsen valaki mert megőrülök... Tegnap írtam hogy a Precision X és az AB is fagyásokat okoz. Na ma ugyanez, csak nem ment egyik sem. Egész nap hibátlanul ment a gép, de megint este és megint waron, kimerevedett a kép és néhány mp múlva resetel a gép. Azthiszem Ttomax mondta még TS-en hogy neki Tom Raider alatt csinál ilyet. Lehet hogy a beta driver?! Mi van ezzel emberek
-
TTomax
félisten
válasz WaterWawe #12814 üzenetére
(#12813) Brenyo
Sok neki az OC.... akkor áll be 706MHzre...Power targetot told ki maxra,és csak egy +200MHzet adj a memüriának neki első körben...ref 670es?[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ricshard444
veterán
válasz ForRedGlory #12811 üzenetére
3DMark-ban főleg ami inkább vga-ra fexik rá persze ( értsd az újjabbak ), hogy kijön a 3ik kártya ereje
Kérdés, hogy játékokban mennyire megy.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz Brenyo #12819 üzenetére
Nincs mit...én mondtam,hogy marha jó driver... nem sokan figyeltek rá,ritkán szoktam írni ilyesmit,de kötelező driver....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ForRedGlory
félisten
válasz ricshard444 #12816 üzenetére
Azokban nincs ekkora kulonbseg termeszetesen
A melegedes jobban zavar, bar ugysem ezzel a kartyaval fogok megvenulni, atmenetileg kibirom -
ricshard444
veterán
-
ForRedGlory
félisten
válasz ricshard444 #12825 üzenetére
Tényleg az, mert kb használhatatlan, ha nem akarom hogy szétsüljön, mert marha hangos ha egyszerre 9 venti teker rajta közel max fordulaton.
Annyit meg nem ér meg... normál SLI-ben még az életben nem hallottam a kártyák hangját, olyan szépen hűt, de 3-way-ben mint a felbolydult méhkas. -
BlessedElroy
senior tag
Szia Sanchez!
Találkoztál olyan probláméval a 670esednél, hogy fekete képernyővel kivág játékból? fekető képernyő és reset.
Néha ki is kell kapcsolni a gépet. Most végre hibaüzenetet is kaptam, azt írja driver probléma.
Se proci, se kari nincs húzva, majd ha küldik az új lapot, de addig is így élvezhetetlen a játék.Origin: BlessedElroy
-
xxSanchez
őstag
válasz BlessedElroy #12838 üzenetére
Nekem nincsen semmi ilyen gondom vele, minden jól működik.
Heyho.
-
ricshard444
veterán
Nálatok mennyit megy a memória?
Itt 1800 csut stabil, tovább nem igen akarom húzni, de érdekelne nálatok mit mennek,1850-1900 megugorható? ( Vonatkoztassunk el a kártyától és típustól )[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Xes750
tag
válasz ricshard444 #12843 üzenetére
Hello Richard
Ha mar nem ir senki semmit akkor majd en; 1900 meny nekem 24/7 be gond nelkul a 680.
Udv Xes -
kasa85
őstag
válasz #35434496 #12830 üzenetére
Értem és köszi
Szerintem lehetséges a pci e lehetett koszos amiatt okozott hibát ezért ki tisztítottam hátha az volt a ludas bár sok kosz nem volt benne.
Mintha a kártyát nem érzékelte volna a gép folyamatosan ki be kapcsolt nem tartom kizártnak,hogy maga a kártya adja be a kulcsot.
Nem értem a Crysis 3 ban találtam egy olyan hibát ahol a gátas rész van a víz mintha szemetelt volna.
Fekete felvillanó pöttyök jelentek meg ahol fodrozódott a víz felszíne ami érdekes volt lehet a játék búgja.
A tombraider is bugos más beállításokon az elsimítást más tipusra teszem lara haja elkezd villogniÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
batt
aktív tag
Bull1 Kolléga aranyköpésére megcsináltam az én verzióm!
Miatyánk Nvidia Next GEN aki a NYÁKON leszel, szenteltessék meg a Te ELAVULT SHADER-ed.
Jöjjön el a Te Free To Play Revolution játékod, legyen meg a Te PhysX programod.
Amint a Planetside 2-ben úgy a Hawken-ban is.
Mindennapi kiadásra jelölt meghajtónkat ad meg nekünk ma és bocsásd meg a TELEPÍTÉSÜKET.
Miképpen mi is megbocsátunk a ropogósra sült vgák-ért!
És ne vigyél minket TDR-be de szabadíts meg az ATI GNC-től.
Az Nvidia a Forceware és Abu nevében.
Ámen.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest