Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Igen, kezdheted elölről.
VAN VISZONT MEGOLDÁS A LASSÚ ÉS HIBÁS FÁJLOKRA!!
Mindenkinek javaslom amúgy aki a letöltés elején jár, hogy ezt a módszert alkalmazza, mert nincs garancia arra, hogy nektek nem fog ERR_FIL_PACK 3 hibával elszállni a játék, hiszen nekünk is a hivatalos módszer volt az első. Ezzel a módszerrel viszont biztosan nem. Csak Social Clubosoknak ajánlott a post, Steamen tudtommal nincs ilyen probléma!
0. én letöröltem a játékot az ERR_FIL_PACK 3 hibánál, és elkezdtem újra a telepítést, de erre nem biztos, hogy szükség van
1. Kezdd el letölteni a játékot a downloaderrel
2. 1-2 giga után állítsd meg, amikor létrehozta az alap mappákat és lépj ki a letöltőből
3. Ebben a reddit postban megtaláljátok az alap fájlokat
4. Innen pedig eléritek az utólag telepítendő patcheket.
5. indíts el megint a letöltőt, nekem még itt egy kicsit updatelt, de percel alatt megvolt
A fenti fájlokhoz ugyanúgy meg kell venni a játékot, érvényes social club regisztráció nélkül nem működnek, viszont nekem max sebességgel jött az anyag megszakítás nélkül. Az alap fájlok zipekbe vannak csomagolva, a végén van svf fájl a crc ellenőrzéshez, ha valami hibásan jönne le (a hozzászólásokban a 12-es fájlt írták sokan, hogy hibás, azt innen tudjátok letölteni a new mappából.
[ Szerkesztve ]
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest