Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Most nézem, hogy a V minden jövő új platformra egységesen $59.99 (ami elvileg EU-ban €59.99). Viszont itthon 12.999 Ft a PC és a jelen generációs konzolokra meg 20.999 Ft. Ez azért elég elgondolkoztató, főleg a tekintetben, hogy sokan panaszkodnak amiatt miért drágább ONE/PS4-re egy adott játék mint pl PC-re vagy akár 360/PS3-ra. Nos külföldön a legtöbb helyen ugyan annyi, vagy max. 3k különösség van. És egyébként is a 13k sok abból a szempontból, hogy a 360/Ps3-as változat került 13,5k-ban anno és utána is csak 14,5k.
    Ja és itt ugye valószínűleg acchoz lesz kötve a játék, és így csak egyvalaki játszhat vele, szemben a konzolos változattal ahol eladhatod, meg ha van több profil a gépen akkor többen is a saját profiljukkal tudják játszani

    Amúgy igazából nem tudom, hogy megvegyem-e még egyszer, mind a sztorimódot, mind a Online részt már rongyosra játszottam, és mivel nincs kedvezmény, arra, hogy átvihetem a régi verziót kedvezményesen egy új platformra.

    Ugye a látótávolság/járműforgalom növelése, magasabb textúrák, nagyobb állatvilág (valószínűleg Online-ban is lesz már), és egy két plusz effekten kívül (több helyen lesz aljnövényzet) ugyan az lesz. Mivel így is baromira szép (igen ez a játék az előző konzolgeneráció legszebb játékai között van) számomra még a játék, de érdekelne, hogy hogy nézhet ki még szebben, így nagyon gondolkozok a következő lépésen. hogy ez most PC (ahhoz lehet, hogy bővíteni kéne), vagy egy ONE (bár egyre inkább hajlok a PS4-felé az exkluzívok miatt, csak ne lenne olyan kényelmetlen számomra a kontrollerre, plusz egyéb dolgok miatt), azt még nem tudom. Bár valószínű maradok a konzolos vonalon, mert a moddolás nagyon nem érdekelt soha egy játéknál sem.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák