Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz HussarF #82597 üzenetére

    ...Sajna nem tudtam nem foglalkozni vele... bekattant valami.... néha szokott... De egyébként meg nem mindegy, hogy 21k/H, vagy akár 37.8k/h ... nem mintha ez számítana minden más mellett, de zavart hogy nem tudtam!

    (#82602) rup1u5 Az ilyeneket nem tudom kétségbe vonni! ;]

    (#82603) CactuS Ennek inkább az volt a lényege, hogy sok változó van, és sok helyről láttam, hogy EZ a jobb, vagy AZ a jobb, de sehol sem volt benne 1-2 dolog amit hiányoltam. Az eredmény jobban érdekelt, mint az ,hogy majd ezentúl mindenféleképp aszerint éljek ingame! Aztán buzgón neki ültem az alap mateknek, végig vittem amit tudtam, és aztán eszembe jutott: mi van ha eladásnál áll a termelés? Ok az egészen át megint... De mennyi idő is az eladás, meg Valamelyik módszernél még vissza is kell érni, akkor meg nem lehet csak egy változó alá venni mindkettőt, akkor azt bontsuk szét.... Ja hogy van 5 perc eladási cooldown meg ilyenek :C :C Mindegy, jó volt!

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák